Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-57%
-57%
Индивидуален урок по китара или пиано за начинаещи
Цена: 12лв 28лв
Музикална школа Светоусещане
Поставяне на бижу на зъб
Топ цена: 60лв
Дентална клиника Оптимум
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP" с 6-месечен достъп, плюс бонус - онлайн магазин, от Urocite

Дори да нямате опит в областта на програмирането, можете бързо и лесно да се превърнете в уебмастър. С този курс от Urocite ще усвоите един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения.

Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP" с 6-месечен достъп 29.90 лв Разграбено

Получавате и бонус - инсталационни файлове на онлайн магазин, които може да изтеглите и да инсталирате където и колкото пъти желаете!

Повече за курса
Влезте в света на една от най-бързо развиващите се професионални сфери, с постоянно нарастващо търсене на специалисти и услуги по целия свят. С този курс ще усвоите един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения. Може да се посветите на новата си професия или да я практикувате като допълнителна работа - когато поискате, без дори да напускате дома си. Добре е да знаете например, че според проучване на Payscale.com, средната заплата на специалистите в областта на PHP е между 40 и 60 хиляди долара годишно.

Курсът обединява няколко наши самостоятелни курсове за изучаване поотделно на програмните езици - курсовете "Създател на сайтове" и "WEB разработчик", а така също и материали от курса "WEB дизайнер". Освен това, с курса ще получите напълно завършен и готов за инсталиране онлайн-магазин, който е разработен с изучаваните в курса програмни езици.

Курсът преминава през поетапно усвояване на следните програмни сфери:
1. HTML (Hypertext Markup Language) е програмен език за създаване на интернет страници чрез текстови файлове и задаване на определени шрифтове, цветове, графики и хипервръзки чрез техники на маркиране на текста.

2. CSS (Cascading Style Sheets) е език за стилистично оформление на визията на интернет страници, надграждащ HTML с постигане на значителна икономия и ефективност техниките за стилизиране и с предоставяне на възможност за отделяне на визията от логиката на сайта.

2. Bootstrap е безплатна библиотека за по-бързо и лесно разработване на визията на уеб сайтове чрез шаблони, базирани на HTML и CSS. С Bootstrap можете да импортирате в проектите си предварително подготвени компоненти като типография, формуляри, бутони, таблици, навигация и множество други впечатляващи ефекти.

3. PHP (Hypertext Preprocessor) е скриптов език, изпълняван от сървъра, в който е разположен вашият уеб сайт. PHP e предназначен за уеб програмиране, но също така може да бъде използван като език за програмиране с общо предназначение. С PHP задавате логиката на вашия уеб проект и може да генерирате автоматично множество уеб страници с различно съдържание.

Наред с посочените основни програмни направления, ще получите и встъпителна информация за езика Java Script и работата с бази от данни MySQL - до степен, която Ви е необходима, за да реализирате самостоятелни проекти.

Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които самостоятелно да създавате уеб проекти с дефинирана от Вас логика, които съдържат страници от типа PHP и HTML, да структурирате и оформяте съдържанието в тях - текстове, снимки, линкове, графични елементи (менюта, блокове от съдържание и други), както и да прилагате икономични методи за стилизиране.

Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически проекти. Принципът на обучение е "Обясни - Онагледи стъпка по стъпка". Уроците са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на сферите на програмирането от курса. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове на реализираните пред Вас задачи и проекти.

Курсът обхваща общо 42 видеоурока с обща продължителност приблизително 10 часа. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.

Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, включително е налична мобилна програма, която можете да инсталирате на android смартфон. Можете да изтеглите мобилната програма след регистрацията ви от вашия акаунт.
За онлайн магазина
В рамките на курса ще ви бъде предоставен и онлайн магазин с мобилна версия, разработен с изучаваните програмни инструменти. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които можете свободно да инсталирате в интернет. В рамките на курса получавате подробни видео инструкции за инсталирането на онлайн магазина.

Онлайн магазинът притежава и мобилна версия. Можете по своя преценка да променяте външната визия и структура на онлайн магазина в рамките на 5 стилитични шаблона, които можете да разгледате (https://www.supercartbg.com/Tremo/, https://www.supercartbg.com/UM/ , https://www.supercartbg.com/Franklin%20store/, https://www.supercartbg.com/Frendo%20store/ и https://www.supercartbg.com/Sims%20store/).

Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж.

Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и административна част, чрез която се управлява онлайн-магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще Ви бъдат предоставени.

Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите.
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.

Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина - активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от 1 GB), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR);
• Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.

Магазинът разполага с пълноценна мобилна версия, както за обикновените му посетители, така и за администраторите на магазина.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава инсталационни файлове на онлайн магазин, разработен с изучаваните в курса програмни езици (магазинът е с няколко варианта за външна визия и на практика може да бъде преизползван за различни търговци. Курсът съдържа и подробни инструкции, как става инсталацията). В отделен урок от курса ще намерите линк, от който да изтеглите файловете на онлайн магазина.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 13 Септември 2023г до 11 Август 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на сайта на Urocite.bg, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса ("Уебмастър програмиране за начинаещи с HTML, CSS, Bootstrap и PHP");
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • В срок до 1 работeн дeн ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite.bg и ще получите на посочения от вас E-mail с подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Получавате 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледените действия в уроците. След изтичането на този срок достъпът се преустановява.
 • Курсът обхваща общо 42 видеоурока с обща продължителност приблизително 10 часа. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса. Допълнителни часове с преподавател се извършват след допълнително уговаряне - по 18 лв на час.
 • При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • За повече информация на: Е-mail: info.urocite@gmail.com, както и на онлайн формата за запитвания в Grabo.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи" с 6-месечен достъп, плюс бонус - онлайн магазин
Топ цена: 2990лв

Не изпускай предложенията на
Urocite

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 5 пъти за 10 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. supercartbg.com
Отзиви от клиенти (847)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)