Женско здраве: Мамологичен преглед с уред Braster Pro - за ранна диагностика на рак на гърдата, от Кабинета на проф. Петър Петров

Не забравяйте, че профилактиката е първата стъпка към доброто здраве! Доверете се на най-новия в световен мащаб метод за ранна диагностика на рак на гърдата - с предложението на Кабинета на проф. Петър Петров!

Мамологичен преглед с уред Braster Pro 64 лв Грабни
За процедурата
Braster Pro е медицинско устройство, което на базата на скрининговия метод използва контактна термография за откриване на температурни изменения на повърхността на гърдите. Уредът е предназначен за изследване на гърдите, в допълнение на ехографското и мамографското изследване. Иновативният апарат използва AI алгоритми, които могат да тълкуват получените по време на изследването данни.

Braster Pro може да открива силно васкуларизирани лезии, които са ясно свързани със злокачествени промени. Някои от лезиите, открити по време на клиничните проучвания чрез наблюдение, включват видове, като дуктален карцином, лобуларен карцином, папиларен карцином, възпалителен карцином, силно васкулизиран фиброаденом, кисти с васкуларизирана обвивка, възникнали след възпалителни процеси и възпаления на гърдите.

Технологията позволява да бъдат откривани и наблюдавани образувания в млечната жлеза още в най-ранен стадий на развитие и с размер от едва 3мм, а резултатите се получават в рамките на само няколко минути. Безвредната технология без облъчване позволява да се правят прегледи няколко пъти в годината, което е важна предпоставка за преодоляване на риска от развитие на заболяване, особено в случаите на генетична семейна обремененост. Диагностициран в ранен стадий, ракът на гърдата е напълно лечимо заболяване, при това без външни белези.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Февруари 2023г до 30 Август 2024г.
  • Офертата не важи за ползване по време на официално обявените почивни дни.
  • С предварително записан час на: 089 55* **** (покажи).
  • Офертата важи в дните от Понеделник до Петък между 08:00 и 10:00ч. Има възможност да се уговори и друг час - със запитване при записване.
  • При посещение е необходимо да се представи QR код на ваучера. Клиенти с платежни разписки няма да бъдат обслужвани.
  • Всеки клиент може да ползва само 1 ваучер за себе си.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Кабинета на проф. Петър Петров

Проф. д-р Петър Петров, дмн е специалист по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина има защитени два дисертационни труда и издадени 20 научни монографии, най-известните от които "Цезарово сечение" и "Седалищно раждане". Автор е на над 200 научни статии в престижни наши и международни издания. Има специализации в Германия и Франция. Главен редактор на списание "Съвременна медицинска наука". Ръководител на АГ клиника "Весела" 2015 - 2016г. Гинекологично отделение на МБАЛ Ескулап 2017-2019, Медицински център Хисар 2019-20200 и Управител на МБАЛ Св. Мина Пловдив 2020-2022г. Към момента е председател на Българското научно дружество по акушерство и гинекология и Нaционален съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ.

Офертата е осигурена от СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИТЕ ОТ ДОБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ, ЕИК: 175672433 (Кабинета на проф. Петър Петров).
Женско здраве: Мамологичен преглед с уред Braster Pro - за ранна диагностика на рак на гърдата
Топ цена: 64лв Грабни ваучер
9грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Пловдив, кв. Мараша, ул. Дружба 7 089 55* **** (покажи) Понеделник - Петък: 08:00 - 10:00ч.
Отзиви от клиенти (19)
maya 4
Прегледа мина според очакванията ми, много внимателен и любезен лекар!
Благодаря!
Професионалист, с индивидуален подход и внимание към пациента.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)