Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

12-месечен онлайн курс по гръцки език с ниво по избор, възможност за сертификат и бонус - мобилно приложение, от Urocite

Владеенето на гръцки език е изключително ценно и търсено умение, което със сигурност ще ви бъде от голяма полза. Добавете го в биографията си - с това страхотно предложение на Urocite!

Онлайн курс с 12-месечен достъп по Гръцки език:

Варианти на офертата:
За едно ниво (А1 или А2) 17.90 лв Разграбено
За две нива (А1 и А2) 29.90 лв Разграбено
В рамките на курса за всяко отделно ниво получавате
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса за срока на обучението;
• Всяко ниво съдържа по 14 тематични лекции, с разширено интерактивно съдържание - аудио, диалози, снимки, подробни разяснения, илюстративни примери и други. По европейската езикова рамка нивото курсовете съответстват на А1 и/или А2 - според избрания от Вас вариант;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на новите думи и изрази;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
• Бонус - мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията - гласов преводач в реално време от български на гръцки език и от гръцки на български език, който ще ви бъде от страхотна полза както за изучаване на гръцки език, така и за справяне в реално време със ситуации в гръцкоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение след регистрация в съответния курса. Приложението се активира с активационен код, който ще ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса. Приложението може да възпроизвежда в реално време: българска реч в гръцка реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага; гръцка реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво ви говори отсрещния човек.
Повече за курса
Онлайн системата ще ви осигури възможност да научите или да опресните знанията си по гръцки език, преминавайки през ниво А1 и/или А2 на езика (според избрания от Вас вариант) по най-удобния за вас начин и с компютър, лаптоп, смартфон, таблет или друго.

Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на гръцкия език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи. Акцент в курса е практическото справяне с реални ситуации, в които ви е необходим гръцки език.

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически гръцки език на ниво А1 и/или А2, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видеообучението и няма видео в него.
Повече за бонуса
Преводачът ще ви бъде от страхотна полза, както за изучаване на избрания език, така и за справяне в реално време със ситуации в чуждоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс (в което и да е от нивата). Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
• Българска реч в чужда реч (според закупения ваучер) както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
• Чужда реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

За да получите представа как работят курсовете и платформата, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от избран от Вас курс на Urocite.bg.
Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава достъп до мобилно приложение - гласов преводач в реално време от български на избрания от Вас чужд език и от чуждия език на български.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 7 Юни до 15 Октомври 2023г.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.bg. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят.
 • След издаване на ваучера е необходимо да попълните кратък формуляр на в сайта на Urocite.bg. След попълването на формуляра се появява подробна информация за вход в системата - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса (Гръцки език А1 и/или А2);
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  След изпращане на email, в срок до 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • До 2 работни дни от изпращане на имейла ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система, който се отнася едновременно до всички нива от избрания от Вас език.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си.

Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
12-месечен онлайн курс по гръцки език с ниво по избор, възможност за сертификат и бонус - мобилно приложение, от Urocite
Топ цена: 1790лв

Не изпускай предложенията на
Urocite.bg

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 9 пъти за 3 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (скрит) www.urocite.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)