Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-42%
-42%
Лазерна епилация за мъже - на зона по избор
Цена: 17.50лв 30лв
Козметично студио Айрис Бюти
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс за начинаещи по Google маркетинг с 6-месечен достъп, плюс бонус - онлайн магазин, от Urocite

Бъди в крак с времето - изучи тънкостите на това да си на челните места в интернет пространството, нещо от огромно значение в съвременния свят на компютърни технологии! Urocite са твоят пътеводител в необятния свят на информацията!

Онлайн курс за начинаещи по Google маркетинг с 6-месечен достъп 17.90 лв Разграбено
Какво получавате
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Богато учебно съдържание, развито професионално от опитни преподаватели основно под формата на видео лекции;
• Представяне на материалите по начин, подходящ и за начинаещи;
• Онлайн тренинг и онагледяване стъпка по стъпка на необходимите техники и умения, които ви са необходими за създаването на успешни рекламни кампании в Google платформата и конкурентно позициониране на вашия бизнес в интернет пространството;
• Всички работни файлове, изпълнени във вашия курс;
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията;
• Онлайн магазин, който можете да инсталирате и да използвате свободно - бонус.

Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които да можете самостоятелно да създавате успешни маркетингови кампании в Google с разнообразни инструменти и похвати. Курсът се състои от 39 лекции, главно с видео съдържание с обща продължителност приблизително 8 часа.

Курсът е подходящ за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.
Модули и материали
Курсът се състои от следните тематични модули и включени материали от други курсове от Urocite:
1. Запознаване с Google маркетинга
Позициониране на бизнеса ви в интернет пространството - Google My Business. В рамките на курса ще стартирате с всички необходими умения за регистрирането на бизнеси в платформата на Google и стартирането на успешни рекламни кампании чрез Google.

2. Запознаване с Google Ads (Addwords) - създаване на класическа Google реклама
Ще усвоите създаването на реклама за позиционирането на един бизнес в първите места на Google търсачката. В контекста на нарастващия дял на покупките в интернет, въпросът как един уеб сайт да се класира на първите места в Google вълнува целия свят. По статистически данни, търсачката осигурява почти 12 милиарда търсения на месец. Приблизително 1.17 милиарда различни потребители използват Google за търсене всеки месец. Уебсайтовете, които се класират на първа страница в търсачката, получават 91.5% от посещенията на потребителите. Ако уебсайтът ви е на втора страница, можете да се надявате само на 4.8% от трафика, заедно с всички други уебсайтове от тази страница. При страница трета страница посещаемостта вече се свива до 1.1%. Класираният на първо място получава среден дял от 32.5% от трафика (посещенията), на второ място - само 17.6%, а на трето място - едва 11.4%. Тази статистика убеждава в значимостта на това сайтът ви да излиза на първите места в Google, особено ако желаете бизнесът ви да има сериозно присъствие в интернет.

3. Създаване на мобилна реклама
В днешно време интернет рекламата е немислима без мобилния маркетинг и Google ви предоставя възможности включително в тази област. Делът на мобилното време в интернет нарасна изключително много и към момента превъзхожда времето, през което хората са в интернет с класическите десктоп-компютри. Мобилните реклами, достигащи до потребителите чрез техните смартфони под формата на sms, известия (notifications), реклами в мобилни игри и приложения, са много по-успешни в сравнение с другите методи на реклама и генерират осезаемо по-голям брой продажби. Според проучване на сайта statista.com, стойността на продажбите, инициирани от мобилна реклама, възлиза на 1 млрд долара годишно с тенденция към увеличаване. А също така, над 90% от компаниите с интернет присъствие смятат за приоритет адаптирането на бизнеса си към изискванията на мобилния маркетинг. С придобитите знания в този курс вие ще можете да създавате мобилна реклама чрез Google платформата, включително реклама, която се проявява в мобилни приложения, игри и други. Взаимствани са материали от нашия курс по мобилен маркетинг.

4. YouTube маркетинг и създаване на видео реклама
С придобиването на платформата Youtube, Google затвърди лидерската си позиция в интернет маркетинга. В днешно време Youtube рекламата е една от най-модерните и бързоразвиващи се сфери на дигиталния маркетинг. Със своите възможности за бързо и лесно достигане до милионите потребители на YouTube, маркетинговите възможности на платформата привличат вниманието на все по-необятен кръг от бизнеси по целия свят. Знанията и уменията в областта на Youtube маркетинга се стават все по-търсени и високо ценени както на пазара на труда, така и сред търговците, които желаят да разкрият нови хоризонти на бизнеса си в интернет. По данни на сайта Glassdoor.com, заплатите в областта на YouTube маркетинга варират между 57987 и 62221 долара годишно, а работата се върши от дома.

Курсът включва онлайн тренинг за необходимите знания и умения за създаването на успешни рекламни кампании в Youtube, за изграждането на силно бизнес присъствие в Youtube, а също така и за създаването на успешни видеоклипове в платформата, които достигат до огромен брой потребители. Ще научите и ще усвоите техники, установени и препоръчани от световноизвестни специалисти в сферата на интернет маркетинга. Някои от тези техники дори са напълно безплатни и зависят само от вашата готовност за действие и от натрупаните знания, а цялата необходима информация е изложена в този курс. Взаимствани са материали от нашия курс по Youtube маркетинг.

5. SEO оптимизация за Google
Ще бъдете ли изненадани да научите, че съществуват и напълно безплатни похватите да изведете уеб сайта си на първо място в Google търсачката? Платената реклама в Google съществува, но тя е временна, а сайтът, който е добре оптимизиран, ще продължи да се появява на първо място, дълго след като платеното рекламно време изтече.

В рамките на този курс са представени систематизирано и последователно именно тези безплатни похвати за оптимизиране на сайтове. И то по начин, който да е напълно подходящ включително за начинаещи. Всичко, което трябва да научите, е събрано в рамките на курса - на едно място. Взаимствани са материали от нашия курс по Първи в Google.

6. Вашият нов онлайн магазин (бонус)
В рамките на курса ще ви бъде предоставен и професионален онлайн магазин с мобилна версия. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които можете свободно да инсталирате в интернет. Можете да използвате онлайн магазина свободно за свои цели или за клиентите, които ще обслужвате като маркетър. В рамките на курса получавате подробни видео инструкции за инсталирането и управлението на онлайн магазина. Отново не са необходими програмистки познания.

Онлайн магазинът притежава мобилна, както и десктоп версия, което означава, че е съвместим и се възпроизвежда добре на всякакви интернет устройства. Можете по своя преценка да променяте външната визия и структура на онлайн магазина в рамките на 5 стилистични шаблона, които можете да разгледате (https://www.supercartbg.com/Tremo/, https://www.supercartbg.com/UM/, https://www.supercartbg.com/Franklin%20store/, https://www.supercartbg.com/Frendo%20store/ и https://www.supercartbg.com/Sims%20store/).

Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж. Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и административна част, чрез която се управлява онлайн магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще ви бъдат предоставени.

Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите.
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.

Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина -активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от наетия от вас хостинг), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR);
• Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.

Магазинът разполага с пълноценна мобилна версия, както за обикновените му посетители, така и за администраторите на магазина.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер ще получи безплатно професионален онлайн магазин с мобилна и десктоп версия, който може да ползва свободно, а в рамките на курса ще получи и подробни видео инструкции за инсталирането и управлението на онлайн магазина.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 6 Юни до 30 Юли 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр: в сайта на Urocite, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курсa (Google маркетинг);
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  При вариант с изпращане на информацията за регистрация на e-mail, в рамките на 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които ви се предоставят.
 • Курсът се състои от 39 лекции, главно с видеосъдържание с обща продължителност приблизително 8 часа.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При преминаване на финалния изпит от курса с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат, който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитния тест).
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете: техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс за начинаещи по Google маркетинг с 6-месечен достъп и бонус - онлайн магазин
Топ цена: 1790лв

Не изпускай предложенията на
Urocite

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 3 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 089 92* **** (скрит) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (847)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)