Лятна екскурзия до Истанбул: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт, посещение на Одрин и възможност за Viaport Marina Tuzla, от Караджъ Турс

За една незабравима екскурзия с опознаване максимално на тази невероятна култура - грабнете предложението на Караджъ Турс.

Екскурзия до Истанбул: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт:

Варианти на офертата:
На 7 - 11 Август 190 лв на човек плати сега 95 лв Грабни
На 14 - 18 Август 190 лв на човек плати сега 95 лв Грабни
На 21 - 25 Август 190 лв на човек плати сега 95 лв Грабни
На 28 Август - 1 Септември 190 лв на човек плати сега 95 лв Грабни
Офертата включва още
• Транспорт от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Хасково с лицензиран туристически автобус, с включени пътни, магистрални и гранични такси;
• 3 нощувки със закуски в хотел 3* в район Лалели в Истанбул;
• Посещение на Одрин;
• Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.
Офертата не включва
Туристическа градска такса (заплаща се задължително към пакета) - 2 лева на ден.
Допълнителни услуги
• Входни такси за Via Port Marina "Аквапарк" - 1000 турски лири, "Увеселителен парк" - 650 турски лири, "Парка за хищни котки" - 550 турски лири, "Аквариума" - 550 турски лири;
• Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.
• Застраховка "Отмяна на пътуване"
Програма
Ден 1
Отпътуване от началния пункт, заложен по екскурзионния план. Нощен преход.

Ден 2
Сутрешно пристигане в Истанбул. Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00ч.

Екскурзии по желание: 08:00ч. Екскурзия до Принцовите острови до о-в Буюк Ада. Плавайки край Североизточния бряг на Мраморно море, ще се насладите на екзотичните гледки към архипелага от 9 острова, сред които само 4 обитаеми. Посещение с беседа и свободно време на о. Буюкада. Разходката с колело или файтон се заплаща допълнително. Цялата екскурзия трае около 5-6 часа. /Цената включва - транспорт, билет за кораб до прицови острови, обслужване на място на български език /. Екскурзията се провежда при минимум от 20 човека.

Екскурзии по желание: 18:00ч. - Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Watergarden Istanbul . Отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част,където ще посетим Мол Watergarden Istanbul. По възможност ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към Автобусна обиколка на нощен Истанбул - светлини и романтика откъдето се разкриват невероятни панорамни гледки и са изненада за туристите с посещение на Чамладжъ. Екскурзията е с продължителност около 3-4часа. /Цената включва - транспорт, лицензиран екскурзовод на български език и обслужване от фирмата партньор/ Екскурзията се провежда при минимум от 20 човека.
или
Екскурзии по желание: 19:00ч. - Вечеря в рибен ресторант с гледка към Златния Рог (1).
Меню: ордьовър, мезе, зелена салата, топли предястия, основното ястие е риба по Ваш избор ( Ципура или Лаврак), а за десерт се предлагат плодове или сладкиши. Напитките са по 2 на човек( безалкохолни, вино, бира или традиционното турско питие ракъ, приготвено от грозде и анасон). Цената включва - транспорт и обслужване от фирмата партньор / Екскурзията се провежда при минимум от 10 човека.
Нощувка.

Ден 3

По желание целодневна екскурзия до най-новият комплекс на Истанбул - Виа Порт Марина в Азиатската част на града. Там, ще разгледате Парка на лъвовете, който се разпростира на площ от 8 декара и събира всички видове от семейство котки, донесени от различни краища на света, включително и белите лъвове от Африка. Ще може да посетите Пиратският остров - Истанбулският Дисниленд, където освен най-различни влакчета и съоръжения, може да посетите парка на крокодилите, изложени в различни местообитания според вида им с възможност да видите влечугите, които виждате в документалните филми, и да ги опознаете по-добре. Аквариума със най-дългият стъклен подводен тунел от аквариумите в Истанбул, с 12000 вида водни обитатели в 47 различни тематични изложби. На територията на комплекса се намира най-красивото яхтено пристанище на Истанбул и също така ще може да пазарувате в магазините във Via port Marina Outlet Shopping center. Привечер връщане в хотела.

По желание: 20:00ч. - Вечеря с атракционна програма в ресторант "Гар Мюзик Хол"(2):
Меню: салата асорти (ордьовър), топли предястия, зелена салата, основно ястие , сезонни плодове за десерти, аклкохолни и безалкохолни напитки. Програмата представя традиционния турски фолклор, ориенталски обичаи, кючекини, диско.

Ден 4

Закуска. Свободно време. Възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане.

Екскурзии по желание: 08:30ч. - Плаване с корабче по Босфора - вълнуваща разходка между два континента. Вълнуващо пътуване, съчетано с беседата на професионален екскурзовод, възможност да се докоснете до красивите пейзажи и сгради, познати ни от телевизионния екран. /Цената включва - транспорт, плаване с корабче по Босфора, лицензиран екскурзовод на български език и обслужване от фирмата партньор/ Екскурзията се провежда при минимум от 20 човека.

Екскурзии по желание: 08:30ч. - Панорамна автобусна обиколка на Истанбул - Преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива "Босфор" - чудо на строителната техника, който ще ни привества с "Добре дошли в Азия "кратка фото-пауза при двореца Берлербей. Отпътуване за Европейската част на града към площад Таксим - съвременния център на Истанбул, кратка разходка по булевард Истиклял с прочутия старинен трамвай "Носталгия", Галатската кула и Катедралата Св. Антоан Падуански е сред най-значимите католически сгради в Истанбул. Посещение на реновираната българска желязна църква "Свети Стефан" свободно време за фото пауза и отправяне към цветния квартал Балат свободно време за разходки. Ще срещнете цветни къщи, калдъръмени улици, църкви, джамии и синагоги се редят по улиците на Балат, разпръснати сред антични аукционни къщи, модерни кафенета и магазини за ретро дрехи. Изпийте турско кафе в някое от цветните кафенета приготвено на пясък. Насладете на времето си в Истанбул опитайте от многобройните сладки изкушения, за да можете да се влюбите в града и да се върнете! /Цената включва - транспорт, лицензиран екскурзовод на български език и обслужване от фирмата партньор/ Екскурзията се провежда при минимум от 20 човека.
или
Екскурзии по желание: 08:30ч. 2 в 1 Плаване с корабче по Босфора + Панорамна автобусна обиколка на Истанбул - Плаване с корабче по Босфора - вълнуваща разходка между два континента съчетано с беседата на професионален екскурзовод, възможност да се докоснете до красивите пейзажи и сгради, познати ни от телевизионния екран. Преминаване в азиатската част на града с корабче и слизаме пред двореца Берлербей. "Добре дошли в Азия ". Отпътуване за Европейската част на града към площад Таксим - съвременния център на Истанбул, кратка разходка по булевард Истиклял с прочутия старинен трамвай "Носталгия", Галатската кула и Катедралата Св. Антоан Падуански е сред най-значимите католически сгради в Истанбул. Посещение на реновираната българска желязна църква "Свети Стефан" свободно време за фото пауза и отправяне към цветния квартал Балат свободно време за разходки. Ще срещнете цветни къщи, калдъръмени улици, църкви, джамии и синагоги се редят по улиците на Балат, разпръснати сред антични аукционни къщи, модерни кафенета и магазини за ретро дрехи. Изпийте турско кафе в някое от цветните кафенета приготвено на пясък. Насладете на времето си в Истанбул опитайте от многобройните сладки изкушения, за да можете да се влюбите в града и да се върнете! /Цената включва - транспорт, лицензиран екскурзовод на български език и обслужване от фирмата партньор/ Екскурзията се провежда при минимум от 20 човека.

Екскурзии по желание: 19:30ч. - Вечеря 'Нощен Босфор " на яхта с включени алкохолни и безалкохолни напитки и богата шоу програма. Цената включва - транспорт и обслужване от фирмата партньор / Екскурзията се провежда при минимум от 10 човека.
или
Екскурзии по желание: 20:00ч. - Вечеря с атракционна програма в ресторант "Гар Мюзик Хол"(2): Меню: салата асорти (ордьовър), топли предястия, зелена салата, основно ястие , сезонни плодове за десерти, аклкохолни и безалкохолни напитки. Програмата представя традиционния турски фолклор, ориенталски обичаи, кючекини, диско. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Освобождаване на стаите до 08:30ч и взимане на личните документи от рецепция. Качване на багажа в автобуса.

Отпътуване към Одрин. Посещение на Одрин при възможност разглеждане Джамията Селимие - най-голямата джамия в Турция; Свободно време около 1 час.

Отправяне към границата Капитан Андреево и отпътуване за България.
Пристигане късно вечерта взависимост от преминаването на граничните пунктове.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 10 Юли до 16 Август 2024г.
  • С предварително записване на: 02/ 987 ** ** (покажи) и подписване на договор с туроператора, до 3 дни след издаване на ваучер. При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
  • Окончателното доплащане на остатъка от сумата към туроператора се извършва до 10 дни преди датата на пътуване.
  • Един ваучер е за един човек, в двойна стая, при настанени двама пълноплащащи.
  • Медицинската застраховка е задължителна при пътуванв е чужбина и може да доплатите за такава към туроператора: медицинска застраховка с асистанс за лица до 65 ненавършени години - 6лв, от 65 до 70 ненавършени години - 8лв, от 70 до 80 ненавършени години - 16лв.
  • Допустим багаж в автобуса - 1 куфар до 30кг на човек.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Караджъ Турс

Караджъ Турс е oснована през 1998г в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ - понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004г Караджъ Турс Интернешънъл разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010г фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите ѝ. През 2009г става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011г, въпреки деликатна пазарна ситуация, Караджъ Турс Интернешънъл продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

Прочети още
Офертата е осигурена от КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД, ЕИК: BG131323312 (Караджъ Турс).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Лятна екскурзия до Истанбул: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт, посещение на Одрин и възможност за Viaport Marina Tuzla
Топ цена: 190лв Плати сега: 95лв
Цена:
190ЛВ
Плащаш сега:
95ЛВ
Доплащаш на място:
95ЛВ
Какво е това?
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Ген. Иван Колев 33В 02/ 987 ** ** (покажи)
Отзиви от клиенти (155)
Все още не сме посетили дестинацията ни, защото не е дошла датата ни, но от страна на служителите на агенцията срещам много добро и отзивчиво отношение. Те са мили и любезни и отговарят с желание на всяко мое запитване.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)