Екскурзия с обиколка на три морета в Турция - Черно море, Мраморно море и Егейско море: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Караджъ Турс

Екскурзия с обиколка на три морета в Турция - Черно море, Мраморно море и Егейско море: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт

За невероятна обиколка на три морета в Турция - Черно Море, Мраморно Море и Егейско Море, грабнете предложението на Караджъ Турс, за да ви отведе на неописуемо красиви гледки, наситени с култура.

Екскурзия до Турция: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт:

Варианти на офертата:
На 11 - 16 Юни 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 25 - 30 Юни 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 9 - 14 Юли 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 23 - 28 Юли 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 6 - 11 Август 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 20 - 25 Август 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 3 - 8 Септември 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
На 18 - 23 Септември 573 лв на човек плати сега 286.50 лв Грабни
Офертата включва
• Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус от София, с допустим багаж в автобуса - 1 куфар до 30кг на човек;
• Пътни, магистрални и гранични такси;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3*, в района на Ава/Карасу;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3*, в района на Бурса;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3*, в района на Ассос;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3*, в района на Чанаккале;
• Посещение и разходка в Полонезкьой;
• Посещение на местността Килимли (фотопауза);
• Посещение и разходка в Разходка в гр. Ава;
• Посещение на езерото Sapanca (Сапанджа);
• Посещение на Машукие;
• Посещение на гр. Мудания;
• Посещение на с. Трилие;
• Посещение на античния град Асос/Бехрамкале;
• Посещение на Древна Троя;
• Туристическа пешеходна обиколка на Чанаккале;
• Посещение на търговски комплекс 5М Мигрос за покупки;
• Придружител, организатор, екскурзовод на български език по време на пътуването.
Офертата не включва
Градски такси за хотелите по маршрута (заплаща се задължително към пакета).
Допълнителни услуги
По желание може да доплатите към туроператора за:
• Вечери;
• Разходка с моторни корабчета по реката в Ава (Всяка лодка събира 8-10 човека с продължителност около 45 минути) - при минимум 20 туриста;
• Разходка с моторни корабчета по Черно море в Ава (Всяка лодка събира 8-10 човека с продължителност около 45 минути) - при минимум 20 туриста;
• Екскурзия до парка Ормания (Ormanya Natural Life Park) с продължителност около 2,5 часа - при минимум 20 туриста;
• Застраховка "Отмяна на пътуване".
Програма
1 ден
Отпътуване от началния пункт , заложен по екскурзионния план от София в 21:00ч. Преминаване през ГКПП "Капитан Андреево". Нощен преход през Истанбул към Полонезкьой и град Ава.

2 ден
Сутрешно пристигане в Полонезкьой. Свободно време около час за чай, кафе или Турска закуска сред природата в Полонезкьой. Продължаваме към град Ава - с дадености като прекрасен плаж, чиста вода, липса на промишлени замърсители. Градът се намира между две реки - Гьоксу и Йешилчай в близост се намират и интересни скални образувания - местността Килимли. Фотопауза. Пристигане в Ава.

Свободно време за разходки или екскурзии по желание.

Екскурзия по желание: Разходка с моторни корабчета по реката в Ава (Всяка лодка събира 8-10 човека с продължителност около 45 мин.) - при минимум 20 туриста; Екскурзия по желание: Разходка с моторни корабчета по Черно море в Ава (Всяка лодка събира 8-10 човека с продължителност около 45 мин.) - при минимум 20 туриста. Свободно време за разходки или вечеря. Нощувка в района на Ава / Карасу.

3 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване към гр. Бурса по пътя посещение на езерото Sapanca ( Сапанджа). Свободно време край езерото за снимки и разходки. Продължаваме към Машукие , където можете да се насладите на различни видове забавления като "zipline - ATV - UTV - конна езда " в приключенския парк Masalköy (селото на приказките), тук можете да се разхождате сред известните водопади на Maşukiye (Машукие).

Свободно време за разходки или екскурзия по желание.
Екскурзии по желание с продължителност около 2,5 ч.) - при минимум 20 туриста:

Екскурзия до парка Ормания ( Ormanya Natural Life Park), който е описан като проект, който прави опазването на естествения живот важна. Паркът включва над 571 животински и растителни вида, на площ от около 4 хил. дка, с уникални хобит къщи и зоологическа градина и др. Паркът се състои от общо шест зони. Природното училище организира множество занимания за деца на възраст между 6 и 18 години. Децата, които имат възможност да наблюдават животните в техните естествени местообитания, участват в много дейности като засаждане на дървета и изграждане на къщички за птици. Зоната за диви животни и Центърът за спасяване и рехабилитация на диви животни са други региони в природен парк Ormanya.

В зоологическата градина в природния парк има близо 500 животни от различни географски райони. Освен различни видове кози, в парка е възможно да видите животни като елени лопатари, патици и понита в техните естествени местообитания. При първото отваряне на зоологическата градина броят на животните е бил около 200. Днес този брой е близо 800. Някои от животните в парка са: пиле атаракс, американска патица, китайска гъска, щраус ему, арабски кон, питон, камила алпака, черна розова овца и игуана.

Друга част от парка, която привлича толкова внимание, колкото и зоологическата градина, е зоната за диви животни. В този регион има много животни, чието естествено местообитание са горите на Африка и Амазонка. На разположение на децата са ателиета за горско изкуство и ферми. Дейностите, които се провеждат в рамките на природното училище, дават възможност на децата да опознаят природата от най-ранна възраст. Обучението в това училище се състои от общо 4 етапа. В курса "Изследователи на природата" уроци като "как да си направим къщичка за птици" и "как да намерим посока в природата" се преподават на децата от опитни обучители. В урока "Малки фермери" децата, които яздят коне, събират яйца и доят кози, научават подробно за животното.

В природен парк Ormanya има също пътеки за пешеходен туризъм и колоездене. 26-километровите туристически пътеки са разделени на четири като Сини, Зелени, Жълти и Оранжеви пътеки. Тези, които искат да къмпингуват, също могат да се възползват от възможностите, които предлага този парк. Отпътуване към хотела. Нощувка в района на гр. Бурса.

4 ден
Закуска.Освобождаване на хотела. Отпътуване към Assos - Асос, известен също като Бехрамкале или накратко Бехрам, е малък град с богато историческо наследство в околия Айваджък във вилает Чанаккале, Турция. По времето на Плиний Стари градът носи името Аполония. По пътя посещаваме гр. Мудания и с. Трилие. Едно от най-красивите места на Мраморно море е крайбрежието на Мудания и Тирилийе. Насечената морска ивица крие китни заливчета, където радостно скачат делфини. Склоновете са покрити с маслинови гори. Мудания се намира на около 20км. от Бурса и изпълнява ролята на нейно пристанище. В допълнение многото крайбрежни ресторантчета и алеи превръщат селището в любимо място за разходки. Скритото бижу на района, обаче, е историческото селце Тирилие. Отпътуване към хотела. Нощувка в района на Едремит / Асос.

5 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Чанаккале. Посещение на античния град Асос за една вълнуваща среща с древна Елада в селище, основано в 7 в. пр.н.е. от жителите на остров Лесбос. В продължение на почти две хилядолетия градът е важен център за целия античен свят. Аристотел полага тук основите на първата си школа по философия през IV век пр. Хр. През около 55 година сл. Хр. през Троада минава и свети Павел на път за Милет и Кавала. Краят на града настъпва през 1330 година, когато го превземат османските турци. След това Асос просто престава да съществува, една цивилизация е сменена с друга, а мястото е наречено Бехрамкале.

На върха на Асос стоят останките на храма на Атина Палада - един от най-важните храмове на богинята в античния свят. Оттам се открива невероятна гледка към остров Лесбос и залива Едремит.

Свободно време за разходка из тесните калдъръмени улички на Асос за кафе и покупка на сувенири. Продължаваме към Древна Троя - античния град, станал нарицателно с войната между троянци и ахейци, с Парис и Елена, с Хектор и Андромаха и... Троянския кон. Разглеждане на останките от античния град, свободно време за снимки на дървения кон, покупки на сувенири.

Туристическа пешеходна обиколка на Чанаккале: разходка по крайбрежната алея с макета на Троянския кон, старата част на града с часовниковата кула, чаршията и посещение на Крепостта Чименлик - историческия символ на града. Свободно време за разходка по крайбрежната алея. Нощувка в района на гр. Чанаккале.

6 ден
Закуска.Освобождаване на стаите. Отпътуване. Пресичане на Дарденелите по междуконтиненталния мост "Чанаккале 1915". Спиране в гр. Кешан в търговски комплекс 5М Мигрос за покупки. Продължаване за България. Пристигане в България късно вечерта.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 21 Май до 5 Септември 2024г.
  • С предварително записване на: 02/ 987 ** ** (покажи) и подписване на договор с туроператора, до 3 дни след издаване на ваучер. При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
  • Окончателното доплащане на остатъка от сумата към туроператора се извършва до 10 дни преди датата на пътуване.
  • Един ваучер е за един човек, в двойна стая, при настанени двама пълноплащащи.
  • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и офертата не включва такава.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Караджъ Турс

Караджъ Турс е oснована през 1998г в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ - понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004г Караджъ Турс Интернешънъл разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010г фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите ѝ. През 2009г става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011г, въпреки деликатна пазарна ситуация, Караджъ Турс Интернешънъл продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

Прочети още
Офертата е осигурена от КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД, ЕИК: BG131323312 (Караджъ Турс).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Екскурзия с обиколка на три морета в Турция - Черно море, Мраморно море и Егейско море: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Топ цена: 573лв Плати сега: 28650лв
Цена:
573ЛВ
Плащаш сега:
286.50ЛВ
Доплащаш на място:
286.50ЛВ
Какво е това?

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Ген. Иван Колев 33В 02/ 987 ** ** (покажи)
Отзиви от клиенти (152)
По - различна от всички останали, рядко се предлагат екскурзии по тази дестинация. А тази част от Турция е доста интересна и следва да се посети.
Отзивчив персонал и гъвкав подход към клиента.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)