Онлайн курс по избор - Google, Facebook или E-mail маркетинг, от Urocite.bg

Развиваш се в сферата на рекламата? Овладей тънкостите на дигиталния маркетинг и научи как да реализираш продажби онлайн - с ваучер за Urocite.bg!

Варианти на офертата:
1 онлайн курс по избор - Google, Facebook или E-mail маркетинг 9.90 лв Грабни
2 онлайн курса по избор - Google, Facebook или E-mail маркетинг 14.90 лв Грабни
3 онлайн курса - Google, Facebook и E-mail маркетинг 24.90 лв Грабни
Повече за курсовете
Ако желаете да придобиете нови умения в IT сферата, да разкриете интересни възможности за професионална реализация или просто имате бизнес, който желаете да популяризирате по най-добрия начин в интернет - Urocite.bg са твоят пътеводител в необятния свят на информацията!

Заповядайте в света на дигиталния маркетинг и дори да сте напълно начинаещ, направете смело крачка напред с тези приятно поднесени обучителни курсове по най-популярните направления на интернет рекламата - Google маркетинг. Facebook маркетинг и Email маркетинг. С тази оферта можете да избирате един или повече от следните онлайн курсове:

Google маркетинг
Това е един професионално подготвен, обширен и пълноценен видеокурс, който ще разкрие пред вас инструментите и тънкостите на рекламните възможности на Google. Ще усвоите необходимите знания и умения за създаването на реклама в Google и за позиционирането на един бизнес в първите места на Google търсачката, Youtube, в мобилните реклами и в други интернет сфери, в които Google участва. В контекста на нарастващия дял на покупките в интернет, въпросът как един уеб сайт да се класира на първите места в Google вълнува целия свят. По статистически данни, търсачката осигурява почти 12 милиарда търсения на месец.

Курсът се състои от 39 лекции, главно с видеосъдържание с обща продължителност приблизително 8 часа, които са наличните в онлайн платформата на Urocite.bg. Обхваните са следните тематични модули и включени материали от други курсове на Urocite.bg:
1. Запознаване с Google маркетинга. Позициониране на бизнеса ви в интернет пространството - Google My Business;
2. Запознаване с Google Ads (Addwords) - създаване на класическа Google реклама;
3. Създаване на мобилна реклама;
4. Youtube маркетинг и създаване на видео реклама;
5. SEO оптимизация за Google.

В рамките на курса по Google маркеринг ще ви бъде предоставен и професионален онлайн магазин с мобилна версия. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които можете свободно да инсталирате в интернет. Можете да използвате онлайн магазина свободно за свои цели или за клиентите, които ще обслужвате като маркетър. В рамките на курса получавате подробни видео инструкции за инсталирането и управлението на онлайн магазина. Отново не са необходими програмистки познания. Онлайн магазинът притежава мобилна, както и десктоп версия, което означава, че е съвместим и се възпроизвежда добре на всякакви интернет устройства. Можете по своя преценка да променяте външната визия и структура на онлайн магазина в рамките на 5 стилистични шаблона, които можете да разгледате:
https://www.supercartbg.com/Tremo/
https://www.supercartbg.com/UM/
https://www.supercartbg.com/Franklin%20store/
https://www.supercartbg.com/Frendo%20store/
https://www.supercartbg.com/Sims%20store/

Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж. Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и административна част, чрез която се управлява онлайн магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще ви бъдат предоставени.

Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите;
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.

Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина - активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от наетия от вас хостинг), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR);
• Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.

Магазинът разполага с пълноценна мобилна версия, както за обикновените му посетители, така и за администраторите на магазина.

Facebook маркетинг
В днешно време интернет рекламата е немислима без Facebook - най-голямата социална мрежа с милиони потребители. С годините Facebook разви многообразни инструменти за рекламно въздействие на своите потребители, които са в услуга на рекламодателите, но прилагането им става все по-сложно и изисква специални познания, които да гарантират успеваемостта на една рекламна кампания. В резултат на това познанията в областта на Facebook маркетинга стават все по-ценни и търсени както на пазара на труда, така и сред търговците, които желаят да разкрият нови хоризонти на бизнеса си в интернет.

Курсът на Urocite.bg по Facebook маркринг включва онлайн тренинг за основните знания и умения, които ви са необходими за създаването на успешни рекламни кампании във Facebook. Състои се от лекционен материал в интерактивна форма, достъпна в онлайн платформата на Urocite.bg. Уроците са създадени по професионален, ясен и последователен начин, с онагледяване на множество примери и подчертано фокусиране върху практическия резултат. Наред с уроците, курсът съдържа и тестови задачи, въз основа на които ще можете да проследите напредъка си в курса.

Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които да можете самостоятелно да създавате успешни маркетингови кампании във Facebook с разнообразни инструменти и похвати.

E-mail маркетинг
Ако вашият бизнес има присъствие в интернет и имате за цел разрастване чрез интернет продажби, Е-mail маркетингът може да има решаващо значение за вашия успех. Този онлайн курс е подходящ за вас и в случай, че желаете да станете e-mail маркетър - да организирате Е-mail кампании за ваши бъдещи клиенти.

Курсът по E-mail маркетинг се състои от 20 урока и е разделен на две части - обща и специална. В общата част ще научите основните теоретични постановки на Е-mail маркетинга, ще усвоите добрите практики и техники. Дори ще ви бъде предоставен малък шаблон на уеб сайт, който можете да използвате, ако желаете. Специалната част представлява основната част от курса. Тя е с подчертана практическа насоченост и се състои изцяло от видеоуроци. В специалната част ще усвоите работата с най-популярната интернет платформа за управление на Е-mail кампании - Mailchimp.com. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка практическото реализиране на e-mail кампании във всеки един детайл - обяснени внимателно и последователно.

Към всеки от избраните курсове получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Представяне на материалите по професионален начин, подходящ и за начинаещи;
• Множество реално изпълнени проекти, онагледени стъпка по стъпка от Вашите преподаватели;
• Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс, които можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията..
Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.

• 6 месечен достъп до курсовете.
За да получите представа как работят курсовете, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 26 Януари 2023г до 30 Юни 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни след след изпращане ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, потребителят попълва финалния тест в системата и изпраща данните си, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Puzelbg.com е иновативна web базирана платформа, която предлага нов тип обучение за страната - учене чрез интерактивни викторини, ребуси, пъзели, игри и други, с акцент към разбирането и интуицията, а не просто към теорията. Тази прекрасна услуга повдига въпроса: Защо да не може забавлението и ученето да вървят ръка за ръка? Puzelbg.com може да се похвали с високоефективна обучителна платформа, създадена от утвърдени професионалисти и опитен педагогически екип с дългогодишна практика.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по избор - Google, Facebook или E-mail маркетинг
Топ цена: 990лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
59:43:06
51грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (820)
За сега съм доволна от услугата. Продължавам курса.
Полезна информация,не само за начинаещи!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)