За спокойствие в съвременния начин на живот! Консултация с психолог - за дете, за възрастен или за двойка, от MY Psychology

Понякога човек има усещането, че нещо не е наред, но не знае какво и как да промени. Тогава се нуждае от малко помощ, за да намери своя път, който ще го кара да усеща, че живее пълноценно и щастливо. Заповядайте в Консултативният център My Psychology!

Консултация с психолог (60 минути):

Варианти на офертата:
За едно дете на 5 - 18г 15 лв вместо 30 лв Грабни
За един възрастен, индивидуална 15 лв вместо 30 лв Грабни
За двойка 17.50 лв вместо 35 лв Грабни
Повече за консултацията
Първата среща между терапевт и клиент е опознавателна. На нея се уточнява проблемът, с който идва клиентът, и се договаря по-нататъшна работа.

Посещението при психолог е свързано с желанието на клиента да промени нещо в живота си. Често хората започват разговор с думите "Объркан съм", "Не знам на къде вървя", "Искам повече", "Имам нужда от подкрепа и разбиране", "Не знам какво се случва с мен в емоционално отношение". Причините за дискомфорт могат да бъдат свързани с конфликти от различен характер - в семейството, в работата, в отношения с родители и близки.

За сегашната обстановка по време на пандемия:
Пандемията от COVID-19 рязко и изцяло промени начина ни на живот, доведе до несигурност, финансов натиск и социална изолация. Основните ни тревоги са страхът от разболяване, продължителността на пандемията и картината на нашето бъдеще. Претоварването с информация, недостоверните данни и дезинформацията могат да ни изкарат извън контрола на нашите емоции и поведение.

По време на пандемията от COVID-19 може да изпитаме широк спектър от емоции и състояния - стрес, притеснение, страх, тъга и самота. Вече отключени разстройства на психичното здраве, включително тревожност и депресия, могат да се влошат.

Тази криза и отговорът ни към нея ще имат психологически последици. Изолацията, социалното дистанциране и екстремните промени в ежедневието са трудни, но хората, семействата и общностите трябва да бъдат подготвени за факта, че вероятно ни чака епидемия от клинична депресия и тревожни разстройства.

Засилвайки повсеместно насаждания стрес от тази криза, много от нас търпят значителни лични загуби и реакции на скръб, които са стабилни предпоставки за развитие на депресия и тревожни разстройства. Продължаващият и непредсказуем курс на тези стресови фактори прибавя допълнителен риск от психически проблеми.

Със задълбочаването на кризата неминуемо ще се увеличи броят на жертвите. За някои, особено тези на първа линия, острите преживявания на скръб, травма и изтощение ще засилят стреса и ще ги изложат на още по-голям риск.

Продължителната социална изолация - нашата основна стратегия за намаляване на разпространението на вируса, добавя още един рисков фактор. Телата ни не са проектирани да се справят дълго със социалните лишения. Самотата поражда депресия.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 25 Ноември 2020г до 28 Февруари 2022г.
  • С предварително записване на: 089 05* **** (покажи) (З. Христова) или 088 95* **** (покажи) (М. Тодорова). Изборът на психолог е според спецификата на поставения от клиента въпрос за консултацията.
  • Отмяна на час е възможна поне 12 часа по-рано.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Център My Psychology

Консултативният център My Psychology предлага индивидуални и групови консултации за възрастни и деца:
• Индивидуални сесии - психологично консултиране на възрастни или двойки:
- Лични проблеми с интеграцията в обществото, развити зависимости, трудности при преодоляването на страхове (фобии), депресивни състояния, възникнали житейски трудности;
- Семейни проблеми.

• Индивидуални сесии с деца, тийнейджъри и техните родители:
- Детето има трудности в общуването;
- Не се чувства добре прието в класа;
- Сънува кошмари или има видими страхове;
- Поведенчески проблеми в това число агресия или развити зависимости;
- Има ниска самооценка

• Услуги за професионално развитие - подготовка за представяне на интервю за работа (в това число всички държавни структури), изготвяне на автобиография и мотивационно писмо.

Как най-добре да се представим на интервю?

Прочети още
Офертата е осигурена от ЖАР-47 ЕООД, ЕИК: 205337945 (Център My Psychology).
Консултация с психолог - за дете, за възрастен или за двойка
Цена: 15 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
30 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
15 ЛВ
59грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, Център, ул. Александровска 91 (над Subway) 089 05* **** (покажи) www.mypsychology.space С уговорка.
Отзиви от клиенти (3)
Slavka 5
Много мила и предразполагаща е психоложката. Пак ще потърся услугите й!
Страхотни първи впечатления.Надявам се така да останат и за напред.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)