Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-50%
-50%
Кола маска за жени на зона по избор
Цена: 3.50лв 7лв
Мис Мадона Стил
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

HIFU-SMAS неоперативен лифтинг - на зона по избор, от Beauty Expert Studio

Искате по-стегната и сияйна кожа? Beauty Expert Studio ви представя една гарантирано ефективна процедура, с която ще се радвате на съвършено изглеждащо лице!

1 процедура HIFU-SMAS лифтинг:

Варианти на офертата:
На околоочен контур 99 лв вместо 240 лв Разграбено
На бузи и брадичка 99 лв вместо 240 лв Разграбено
На деколте 99 лв вместо 240 лв Разграбено
На цяло лице (чело, околоочен контур, бузи и двойна брадичка) 210 лв вместо 540 лв Разграбено
На горна част на ръцете 150 лв вместо 380 лв Разграбено
На паласки 150 лв вместо 380 лв Разграбено
На корем 210 лв вместо 540 лв Разграбено
На вътрешна част на бедра 150 лв вместо 380 лв Разграбено
За процедурата
Технологията е известна под името "хайфу" от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). С помощта на "хайфу" прецизно фокусирана фракционирана ултразвукова енергия прониква дълбоко в кожата, без да се нарушава нейният повърхностен слой. В резултат се постига стягане и уплътняване на кожата на лицето, шията и тялото.

За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата, като лазери, радиочестоти и IPL, които въздействат на различните слоеве на кожата, "хайфу" технологията достига много по-дълбоко - до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и образно може да бъде сравнен с рамка, поддържаща меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо, за да се получи ефективен лифтинг на кожата, трябва да се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS.

Фокусираната ултразвукова енергия се доставя с помощта на специални картриджи (накрайници). Картриджът, с който се доставя енергията до SMAS слоя, е обозначен с D 4. Енергията прониква на дълбочина 4,5 мм като повишава температурата в точките на въздействие. В резултат на това, колагеновите и еластиновите влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват, като по този начин повдигат SMAS-слоя, който поддържа всички меки тъкани на лицето.

Преди използването на технологията HIFU достигането до SMAS-слоя беше възможно само по хирургичен път. Ултразвуковата енергия преминава през кожата и подкожната мастна съединителна тъкан без да ги уврежда и осигурява незабавно опъване на кожата на лицето като след хирургическа намеса.

Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите с възрастта колагенови влакна и осигурява лифтинга на всички слоеве на меките тъкани на лицето. След 3 до 6 месеца след процедурата, които са необходими за образуване на нова колагенова матрица, ефектът от неоперативният HIFU лифтинг на лицето достига своя максимум.

За оптимален ефект в повечето случаи е необходима само една процедура. При някои са необходими и повече (в зависимост от тежестта на отпускане на кожата и биологичната реакция на тялото към ултразвука и производството на колаген). Повече от една процедура може да се прави само по преценка на лекар.

Ефект на стягане се забелязва веднага, но максимален резултат се постига в интервал от 3 до 6 месеца, докато трае изграждането на нова, стабилна колагенова структура.

HIFU-SMAS неоперативен лифтинг е подходящ при:
• Промени, свързани с възрастта;
• Двойна брадичка;
• Загуба контура на скулите;
• Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията;
• Загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст;
• Задълбочаване на назолабиалните гънки;
• Увисване ъглите на устата;
• Отпускане на вежди и клепачи;
• Гравитационна птоза (отпускане) на лицето.

Противопоказания:
• Открити рани, кожни лезии;
• Бременност, кърмене;
• Рак или тежко ендокринно заболяване;
• Тежките форми на акне по лицето и шията;
• Системно или локално кожно заболяване, при което е нарушен процеса на регенерация на кожата;
• При прием на антикоагулантни препарати.

Възможно е до 2 или 3 дни след процедурата да се наблюдава леко подуване и оток. Лифтинг ефектът е строго индивидуален и до голяма степен зависи от времето на ремоделиране и обновяване на колагена в кожата, като ефектът от неоперативния SMAS-лифтинг се увеличава в продължение на 3 - 6 месеца след процедурата.

Eдно от основните предимства на HIFU неоперативния SMAS-лифтинг е, че след процедурата няма възстановителен период, а ефектът от него може да бъде сравнен с ефекта на успешна хирургическа фейслифт операция.

Често задавани въпроси:
• Какво представлява HIFU-SMAS лифтинг?
Това е апарат за нехирургична процедура без социална изолация, която използва HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук) за стягане и тонизиране на отпусната и вяла кожа, като се използват естествените реакции на организма за възстановяване.

• Какво е различното в тази процедура?
Процедурата е неинвазивна, насочена към структурите под кожата (SMAS слой-обвивката на мускула) и дълбоката дерма, които повлияват лифтирането, без необходимост от хирургическа намеса или други инвазивни процедури на повърхността на кожата.

• Как действа?
Чрез наслагване на HIFU енергия под повърхността на кожата, за да стимулира синтеза на нов колаген. Като резултат, кожата започва да се стяга и тонизира с течение на времето.

• Кои зони могат да се обработват?
Mоже да се използва за лифтинг на вежди, горната и долната част на лицето, брадичката, шията или цялото лице, със специални накрайници се третират и части на тялото.

• Как HIFU технологията въздейства на колагена?
Колагенът е естествен протеин, който осигурява на кожата виталност като я поддържа плътна, тонизирана и еластична. С напредване на възрастта, колагенът губи еластичността и свойствата си да противодейства на гравитацията, която тегли кожата надолу. На практика HIFU предизвиква загряване на тъканите, подобно на подкожно изгаряне, което отключва защитните механизми на човешкия организъм - започва производството на нов, свеж колаген, целящ да заздрави старите и вече наранени слоеве.

• За кого е подходяща процедурата?
Някои хора предпочитат рязката промяна след хирургическа манипулация. Други по-плавния и натрупващ се резултат на неинвазивните терапии, без социална изолация. Процедурата е подходяща за втория тип, осигурявайки по-добър външен вид на кожата и подобрявайки текстурата ѝ. Когато anti-aging продуктите не са достатъчни, а хирургическата намеса е нежелана, HIFU е ефективното решение. Подходящ е всеки пациент с леко до умерено ниво на "отпусната" кожа. По-ниско стоящите вежди или отпуснатата кожа на клепачите например, са първите знаци за отпускане на кожата. Чрез обновяване на кожата отвътре повдига веждите, което, от своя страна, намалява излишната кожа на клепачите, отваря очите и придава по-младежки и свеж вид на лицето. HIFU е алтернатива за хора, които не са готови да се подложат на хирургически фейс-лифтинг поради психологическа нерешимост или липса на средства.

• Колко време отнема процедурата?
Без необходимост от социална изолация, процедурата на цяло лице продължава около 45 минути до 1 час, а частичен лифтинг за лице или лифтиране на вежди отнема около 30 минути.

• Колко дълго продължава действието?
Пациентът може да забележи веднага ефект на стягане, но максимален резултат се постига в интервал от 3 до 6 месеца, докато трае изграждането на нова, стабилна колагенова структура.

• Докога трае резултатът?
При пациенти, третирани HIFU SMAS се наблюдава наличие на свежо синтезиран колаген години след процедурата, но кожата продължава естествения си ход на стареене. Допълнителните коригиращи процедури могат да помогнат за забавяне хода на стареене на кожата, който е много индивидуален. Все пак ефектът от процедурата е видим до 1 годинa след нейното прилагане.

• Колко процедури са необходими?
Болшинството от пациентите се нуждаят само от една процедура; при някои са необходими и повече (в зависимост от тежестта на отпускане на кожата и биологичната реакция на тялото към ултразвука и производството на колаген). Повече от една процедура може да се прави само по преценка на лекар.

• Има ли период на социална изолация?
HIFU SMAS предоставя изцяло неинвазивен метод да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, без да е небходимо да спазвате някакви ограничения. Това е предпочитаната процедура за хора с публични изяви.

• Има ли сезонна зависимост за прилагане на процедурата и зависимост от фототипа на кожата?
Не. Процедурата може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки фототип кожа.

• С какво може да се сравни усещането?
Прагът на комфорт е много субективен, може да се прояви съвсем лек дискомфорт по време на процедурата. Това е временно и е положителна индикация за стартиране на въздействието на HIFU върху SMAS слоя.

• Има ли някакви странични реакции?
Може да се появи леко зачервяване за около час след процедурата, както при малък процент от пациентите се наблюдава лек оток, изтръпване или чувствителност при допир, но тези реакции са съвсем леки и бързо преходни. Съществува възможност за поява на други, не толкова често срещани реакции, за които Вашият лекар ще ви информира.

Безопасност:
За разлика от останалите методи за подмладяване на кожата като радиочестота (RF), лазери, които също стимулират дълбоките слоеве на дермата, проучвания показват, че HIFU енергията, депозирана не води до увреждане на епидермиса, което прави процедурата напълно безопасна.

Ефективност:
Неоперативен лифтинг на лицето с ефект на пластична хирургия. Апаратът предоставя ефикасна терапия за "фейс лифтинг и стягане на кожата", защото депозира ултразвукова енергия на дълбочина от 3.0mm до 4.5 mm. Моментален видим ефект веднага след процедурата.

Безболезнена процедура:
Усещането за болка е много по-малко, отколкото при лазерните процедури. Можете да усетите лек дискомфорт по време на процедурата. Това е съвсем за кратко и може да се регулира с леки болкоуспокояващи. В зависимост от зоните на приложение , може да се появи зачервяване или оток, който изчезва за 24 часа. След процедурата може директно да се нанесе грим. Няма социална изолация, белези и риск от предозиране.

По-безопасна алтернатива на хирургическия фейслифтинг:

HIFU терапията е алтернатива за тези пациенти, които искат фейслифтинг, но не са готови да се подложат на хирургическа интервенция. За разлика от преди, когато само пластичните хирурзи можеха да правят лифтинг на лице, сега вече и дерматолозите имат тази възможност. И двете групи специалисти имат огромен опит в борбата със стареенето на кожата на лицето. Както дерматолозите, така и пластичните хирурзи могат да съпоставят хирургическия с нехирургическия лифтинг и да предложат най-доброто решение за всеки един пациент.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 4 Март до 30 Юни 2023г.
  • С предварително записан час на: 088 33* **** (скрит).
  • Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер, при посещението.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Beauty Expert Studio

Заповядайте в Beauty Expert Studio! Ще ви накараме да се почувствате специални. За нас всеки клиент е единствен и уникален и заслужава специално внимание!

Офертата е осигурена от МАТЕРИКАЛ ЕООД, ЕИК: BG205322441 (Beauty Expert Studio).
HIFU-SMAS неоперативен лифтинг - на зона по избор
Цена: 99 лв

Не изпускай предложенията на
Beauty Expert Studio

Запиши се
Регулярна цена:
240 ЛВ
Grabo oтстъпка:
59 %
Спестяваш:
141 ЛВ

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Отзиви от клиенти (160)
Много съм доволна, пак ще се възползвам от услугите! 😊
Ana 5
Препоръчвам! Изключително доволна останах.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)