Квантова диагностика на здравословното състояние с БиоСкенер, плюс процедура от програма за отказване на цигарите с немския уред Bicom, от Холистичен център Харизма

Квантова диагностика на здравословното състояние с БиоСкенер, плюс процедура от програма за отказване на цигарите с немския уред Bicom

Немският уред BICOM е специален с това, че "извлича" честотните характеристики от тялото чрез входящ електрод, моделира ги според търсения ефект и ги прилага върху клиента чрез изходящ електрод. Холистичен център Харизма ви предлага да тествате здравословното си състояние и да направите първата стъпка, ако сте решили да откажете цигарите!

Квантова диагностика на здравословното състояние с БиоСкенер, плюс една процедура от програма за отказване на цигарите с немския уред Bicom 45 лв вместо 90 лв Грабни
За процедурата
При BICOM терапията честотните характеристики се извличат от тялото на пациента или от вредните субстанции посредством входящ електрод и се вкарват в BICOM устройството чрез кабел. Тези честотни характеристики се моделират в зависимост от симптомите на пациента и избраната терапевтична програма така, че да се превърнат в терапевтични честоти, които след това се прилагат на пациента посредством изходящ електрод.

Биорезонанс терапията действа на биофизично ниво и използва за тестване и терапия информация от електромагнитното поле на тялото на пациента и така наречените "стресови" субстанции, причинители на оплакванията.
Подготовка за терапията
• Изберете ден за лечението, когато можете да избегнете прекомерен дим.
• Два или три дни преди терапията трябва да започнете да пиете минимум 8 чаши вода дневно (поне 2 литра).
• Избягвайте или намалете чай, кафе, кола и алкохол за няколко дни преди лечението.
• Напомнете си, че спирате да пушите на ... (посочете деня).
• Без алкохол 24 часа преди и след лечението.
В деня на терапията
• Всички пепелници трябва да бъдат изпразнени и почистени, не забравяйте колата си.
• Спалното бельо трябва да бъде сменено или изпрано.
• Хората, които пушат в дома ви, трябва да бъдат уведомени да не пушат около вас 24 часа след лечението.
• Отървете се от всички цигари от вашия дом, кола и работно място, с изключение на един пакет.
• Донесете пакета с вас, той ще е необходим за терапията. Моля, уверете се, че това е вашата обичайна марка. Ако последните шест месеца сте сменяли марката, включително електронни цигари, моля носете и тях.
• Премахнете часовниците и бижутата за процедурата.
• Не слагайте крем за ръце, тъй като това пречи на лечението.
• Това важи и ако извършвате ръчна работа и имате омазнени ръце.

Как протича: Ще бъдете помолени да попълните основен информационен лист. След това ще излезете навън, за да пушите последната си цигара. От тази цигара ще съберем пепелта, останалата част от цигарата и филтъра и ще я сложим в една чаша, след това я поставяме в оборудването. Ще се отпуснете на терапевтичен стол за лечението и ще бъдете помолени да държите месингови сфери и да носите лента за глава, която е прикрепена към оборудването чрез електроди. Може да се почувствате леко изтръпване, но повечето нямат усещане, някои дори заспиват.

Средно време на процедурата - 75 минути.
След терапията
Това лечение не само може да намали електромагнитния заряд на никотина в тялото, но може също така да намали електромагнитния заряд на катрана и всички други токсини, които са в цигарите. Симптомите на детоксикация варират от човек на човек и зависят от много фактори, като например колко време сте пушили и метаболизма ви. Кожата е най-големият орган на елиминиране и може да забележите миризмата на тютюн върху кожата и дрехите.

• Важно е да пиете поне 8 чаши вода на ден в продължение на няколко дни след лечението. Това значително ще помогне на бъбреците да изхвърлят токсините от тялото ви.
• Опитайте се да избягвате чай, кафе и особено алкохол за няколко дни.
• Не разполагайте с цигари у дома, на работа или в колата.
• Не позволявайте на никого да пуши около вас 24 часа.
• Солите за баня и парните сауни също са отлични, за да помогнат на организма да елиминира токсините.
• Вземете вана или душ след терапията.
• Дръжте портокал в хладилника. Белете и яжте, когато трябва да направите нещо с ръцете си.
• Може да се почувствате уморени за няколко дни, докато свикнете с липсата на стимуланти в цигарите.
Още за БиоСкенер
Човешкото тяло непрекъснато произвежда голям брой клетки, които нарастват, развиват се и се обновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 мил. клетки, а на минута се обновяват около 100 мил. кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване атомното ядро и електроните се движат с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Според квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос (спинът) и промяната на орбитното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите (съставляващи материята), промяна на микро и макро молекулярно ниво, промяна на клетъчно и в крайна сметка на тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато спинът на електроните и тяхната орбита около атомното ядро се промени, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълни става изключително слаба, обикновено от нано гаус до микро гаус (гаус е единица за измерване за плътност на магнитен поток). Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка. След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се усилят и обработят от софтуерната програма се регистрира съответна стойност (от положителна до отрицателна). Размерът на тази стойност определя естеството и степента на заболяването. След това резултатите от замерванията направени с биоскенер се диагностицират.

Увредените клетки са различни от нормалните клетки и електромагнитните вълни излъчвани от тях също са различни от електромагнитните излъчвания на нормалните клетки. Биоскенерът, тестващ различията, изпраща стандартни вълни спесимена (образеца) на увредени клетките. Ако пациентът има увредени клетки, ще се появи резонанс и устройството ще регистрира сигнала. Колкото е по-голям броя на увредените клетки, толкова по-интензивен е сигналът и квантовата стойност клони към положителна стойност. Ако няма увредени клетки, няма да се появи резонанс и квантовата стойност ще клони към отрицателна стойност. На подобен принцип работят и радиовълните. Има много радиовълни в пространството. Ако искате да слушате определена програма, то Вие трябва да настроите радиото на определената честота, при което се появява резонанс и вие можете да слушате съответната радио програма. Същият принцип е използван и при биоскенер.

Биоскенерът е високотехнологичено устройство, продукт на интергация между медицина, биоинформатика, електроинженерство и други съвременни науки. Той анализира здравословното състояние, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло.

Квантовата диагностика с биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Квантовата диагностика е неинванзивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване. С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 4 Февруари 2022г до 15 Февруари 2023г.
  • С предварителна резервация на: 089 54* **** (покажи).
  • Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер при посещението.
  • Един ваучер е за един човек.
  • Процедурата е с продължителност от 75 до 90 минути.
  • Процедурата не се извършва при хора с пейсмейкър, както и при бременни жени.
  • За оптимални резултати при отказване на цигарите обикновено са нужни 3 процедури. За втората и третата процедура може да заплатите по 50лв на място.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Холистичен център Харизма

Може би усещаш, че нещо в тялото ти не е наред? Искаш ли да знаеш защо и как да го промениш? В Холистичен център Харизма ще срещнеш доказани професионалисти, които ще ти помогат по пътя към здравето.

Офертата е осигурена от ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ХАРИЗМА ООД, ЕИК: 205406875 (Холистичен център Харизма).
Квантова диагностика на здравословното състояние с БиоСкенер, плюс процедура от програма за отказване на цигарите с немския уред Bicom
Цена: 45 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
90 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
45 ЛВ
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, кв. Славейков, бл. 192, вх. 2, ет. 2, Офис 1 (втората кооперация до х. Мираж) 089 54* **** (покажи) scenardicheva.com Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)