Николина и Мария Чакърдъкови представят "Младостта пее и танцува" с участието на Неврокопски танцов ансанбъл, на 21 Септември, в Летен театър - Бургас

Уважаеми клиенти, представлението трябваше да се състои на 17 Юли, но поради непредвидени обстоятелства е отложено за 21 Септември.

- - - - - - - - - - -

Експлозивната комбинация от Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на най-новия си спектакъл - не пропускайте!

Музикалният спектакъл "Младостта пее и танцува" на 21 Септември от 20:30ч, в Летен театър - Бургас:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 20 лв Грабни
Място в синя зона 25 лв Грабни
Място в червена зона 30 лв Грабни
За представлението
Насладете се на мелодични песни, много музика и вихрени танци, със специалното участие на Неврокопски танцов ансамбъл.

Николина подава ръка на младостта в лицето на своята дъщеря Мария Чакърдъкова. Вдъхновена от желанието й да пее, да танцува, да работи и като естествено продължение на нейния творчески път дойде идеята за създаването на спектакъла "Младостта пее и танцува", където ще се откроят изпълненията на Мария Чакърдъкова заедно с Неврокопски танцов ансамбъл.

Мария Чакърдъкова е продължение на делото, песните, творчеството и музиката на Николина Чакърдъкова. Затова двете застават на една сцена, рамо до рамо, с още по - голяма сила и енергия. Очаква ви една незабравима вечер!

"Младостта пее и танцува" е "приказка" за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 21 Септември 2022 (Сряда).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема при "Проверка на свободните места".
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Арт Мелпомeнa

Арт Мелпомена Бургас - културна организация към Министерство на културата

Културна организация Арт Мелпомена от 27 години радва бургаската публика, организирайки театрални представления и концерти. Гордее се с юбилейните тържества на едни от най-големите български артисти: Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Никола Анастасов, Татяна Лолова, Георги Мамалев и много други. Арт Мелпомена продуцира издаването на автобиографичната книга на Стоянка Мутафова и големият режисьор и актьор Нейчо Попов, роден в Бургас, спонсорира театрални спектакли на Стоянка Мутафова с две национални турнета.

На Летния театър Арт Мелпомена организира и концерти на най-известните естрадни певци: Лили Иванова, Георги Христов, Кичка Бодурова, Маргарита Хранова и много други известни звезди на българската естрада.

За цялата си дейност през тези 25 години бе отличена с лиценз от Министерството на културата като Културна организация.

Офертата е осигурена от АРТ МЕЛПОМЕНА ЕООД, ЕИК: 200284713 (Арт Мелпомeнa).
Николина и Мария Чакърдъкови представят "Младостта пее и танцува" с участието на Неврокопски танцов ансанбъл, на 21 Септември
Топ цена: 20лв Грабни ваучер
60грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, кв. Морска градина, Летен театър
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)