Онлайн курс "Бизнес мениджър" с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Онлайн курс "Бизнес мениджър" с 6-месечен достъп

Защо да не може забавлението и усвояването на нови знания и умения да вървят ръка за ръка? Urocite.bg прилага един модерен и печелещ все повече популярност в света метод на обучение - изграждането на интуитивен подход при решаването на проблеми, а не обременяването със сухата теория.

Онлайн курс "Бизнес мениджър" с 6-месечен достъп 19.90 лв Грабни
Повече за курса
С този курс ще навлезете с бързи стъпки в света на бизнес мениджмънта. Тук Ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и богат набор от систематично подредена и приятно поднесена научна информация - всичко, което Ви е необходимо, за да придoбиете солидна основа за развитие в сферата на бизнес мениджмънта. Няма да спрем до тук, и ще Ви представим подробни и нагледни примери на решения на въпроси от ежедневието на бизнес мениджъра.

Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на бизнес мениджмънта, към усвояване на по-сложните материали, теории и проблеми на мениджмънта и към възможности за решаване на практически задачи от сферата на управлението. Този курс е подходящ за Вас, независимо дали сте напълно начинаещ ентусиаст, или желаете да обогатите познанията си по мениджмънт с цел качествено управление на собствен или чужд бизнес, търсите образователна помощ и добра основа за усвояването на управленските науки, или желаете да придобиете допълнителна квалификация в мениджърската област и други.

​В рамките на избрания от вас курс - Бизнес мениджър, получавате:
• ​Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• ​12 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и нагледни практически материали.
• ​6 практически разработки на решаване на въпроси и проблеми в областта на мениджмънта.
• ​Представяне на материалите по професионален начин, изготвено от опитни педагози в областта на счетоводството.
• ​Сертификат при успешно преминат курс.
• ​Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• Всичките материали към курса стават Ваше достояние от момента на регистрацията Ви и може да Ви изучавате както и когато пожелаете. Без системи на поетапни допускания.

​За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 16 Юни 2022г до 18 Май 2023г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: сайта на Urocite.bg, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
  До 2 работни дни от изпращане на имейла ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • В края на курса, при решаване на всички тестове от курса с минимум 70% успеваемост, се получава дигитален сертификат за преминато обучение.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: сайта на Urocite.bg.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс "Бизнес мениджър" с 6-месечен достъп
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
40грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. www.urocite.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)