Балетна гала вечер на талантите на Dance studio Magnifique - на 30 Юни, в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив

Балетна гала вечер на талантите на Dance studio Magnifique - на 30 Юни, в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив

В концерта ще се включат ученици от класовете по класически балет, бейбибалет, палцова техника, модерни и латино танци. Специални гости в програмата ще бъдат премиер солистите на Софийска опера и балет - Марта Петкова и Никола Хаджитанев.

Балетен концерт на талантите на Dance studio Magnifique - на 30 Юни от 17:00ч, в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 15 лв Разграбено
Място в синя зона 20 лв Грабни
Място в червена зона 25 лв Грабни

Събитието се осъществява с подкрепата на Опера Пловдив.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 30 Юни 2024 (Неделя).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера, около 30 минути преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Dance studio Magnifique

Dance studio Magnifique е създадено с цел да развива и обогатява културата в града, да разкрива творческия потенциал на децата от ранна детска възраст и да възпитава любов към изкуството. Стремим се да предлагаме разнообразни и иновативни класове, които да разнообразят и подпомогнат развитието на децата и техните родители. Танцовото студио предлага редовни класове по: Класически балет и Палцова техника за деца, Бейбибалет за деца от 2,6 до 4г, Модерни и латино танци, Бодибалет, Пилатес Стречинг и Класически балет за възрастни, Индивидуални уроци, Хореография за сватбен танц.
Децата, които се обучават при нас се отличават с професионално ниво на изпълнение, знания и дисциплина. Голяма част от тях биват приемани с отличие в национални училища за танцово изкуство, печелят медали по международни танцови конкурси и фестивали. Нашите възпитаници се отличават с много добра техника, присъствие и естетика на изпълнение.

DS Magnifique
активно участва в културната програма на града, като развива концертна и събитийна дейност. Традиционно провежда два мащабни концерта - Коледен и Годишен, а през тази година включи нови събития в календара си - Благотворителен пролетен бал на 29.04 с подкрепата на Община Пловдив, под егидата на кмета Костадин Димитров и Празник на танца и спорта на 28.04 съвместно с Община Тракия.

Офертата е осигурена от ИМПЕРАТРИЦА ЕООД, ЕИК: 206802952 (Dance studio Magnifique).
Балетна гала вечер на талантите на Dance studio Magnifique - на 30 Юни, в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив
Топ цена: 15лв Грабни ваучер
110грабнати ваучера
0
137

Остават само 27 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Пловдив, Дом на културата "Борис Христов" ds-magnifique.com
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)