Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години, с 6-месечен достъп до платформата, от Езиков център Ниведа

Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години, с 6-месечен достъп до платформата

Ако се чудите как да събудите интерес у мъничето ви към чуждите езици, от Езиков център Ниведа имат точното предложение за вас! Забавление с песни, игри и много нови думи ще увлекат децата в света на английския език!

Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години (30 урока), с 6-месечен достъп до платформата 19.90 лв Грабни
Повече за курса
Децата ви ще научат английската азбука като пеят и играят, както и много други неща. С всяка буква предлагаме на децата по пет думи, които започват с нея, както и една тема, която започва със същата буква. Например Animals с буквата "А". Целта на курса е не децата да научат много думи, а да се забавляват.

От интернет са подбрани подходящи песни и игри към всяка тема. Към думите има приложени картинки, които помагат на детето да разбере думата.

В рамките на курса децата ви ще могат да научат английската азбука, думи, песни, игри, може да пишат и да рисуват, ако имат желание, но преди всичко непринудено и забавлявайки се, ще придобият начални умения и интерес към този така актуален за днес език.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 30 Април до 1 Октомври 2022г.
  • След издаване на ваучер и най-късно до 1 Октомври е необходимо да направите заявка на: 052/ 6** *** (покажи) или 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък, от 09:30 до 16:30ч), за да получите достъп до онлайн платформата.
  • Платформата е достъпна както от компютър, така и от таблет.
  • След активиране на профила имате достъп до всички 30 урока, в рамките на 6 месеца.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години, с 6-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, бул. Съборни 56 (офис) 052 6** *** (покажи) niveda-bg.com/index.php/bg Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч
Отзиви от клиенти (125)
Курсът е добре структуриран, разработен много приятно. Лесно се работи със системата. Като единствен недостатък отчитам, че няма отговори на самостоятелните упражнения след края на всеки урок, за да може да бъдат сверени .
В офертата е написано че е за нива А1 и А2 а от езиковият център казаха че е само за едното ниво. Другото когато се обадих преди обед казаха че след обяд трябва да звънна отново защото в момента не могат да направят регистрацията.А относно уроците още сме съвсем в началото.
Едва в началото съм. Но мога да кажа, че лесно се регистрирах и ме беше оказана всякаква помощ от представител на фирмата. Ползването на платформата е леснодостъпно и засега нямам трудности.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)