Изследване на цитонамазка - за ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката, от СМДЛ Кандиларов

Дами, редовната грижа за половото здраве е от ключово значение и превенция от по-тежки заболявания! Грабнете ваучер за СМДЛ Кандиларов и проследете вашето здраве!

Изследване на конвенционална цитонамазка - за ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката 13.40 лв Грабни
Причини
Като причина за появата на рак на шийката на матката се посочва хроничната инфекция с човешки папилома вирус - Human papilloma virus (HPV). Други рискови фактори са:
• Ранно започване на полов живот;
• Честа смяна на половите партньори;
• Болести предавани по полов път;
• Чрез цитонамазката се отчита наличието или липсата на абнормно променени предракови клетки, а също така се получава информация за възпалителни промени, инфекциозни микроорганизми, хормонален статус.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 13 Октомври 2021г до 13 Януари 2022г.
  • Не е необходимо предварително записване. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на избраната лаборатория.
  • Пробата - клетъчен материал от маточна шийка (екзо- и ендоцервикс), поставен върху предметно стъкло, трябва да се вземе от гинеколог.
  • Офертата не включва преглед при гинеколог.
  • Офертата включва още такса екарисаж.
  • Резултатът се получава до 5 работни дни.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от СМДЛ Кандиларов

СМДЛ Кандиларов е частна медико-диагностична лаборатория със статут на медицинско заведение от доболничната помощ. Лабораторията е създадена през 1999г и за петнадесет години се превърна в една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България.

От 1 Юли 2010г СМДЛ Кандиларов е партньор на лаборатория LIMBACH, най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите в Европа.

Лабораторията има сключени договори за осъществяване на лабораторни и микробиологични изследвания с повече от 50 частни медицински центрове, клиники и болници в страната.

СМДЛ Кандиларов е предпочитан партньор и лидер на голяма част от водещите фармацевтични компании и фирми за клинични проучвания. Осъществява лабораторните изследвания на редица от провежданите в България клинични проучвания в областта на онкологията, хематологията, ендокринологията, пулмологията, кардиологията, нефрологията и други. Особено важен е високият стандарт при провеждане на клиничните проучвания, в пълно съответствие с изискванията на българските и международни норми.

Лабораторията извършва повече от 2000 вида качествени и количествени лабораторни изследвания в различни области:

Прочети още
Офертата е осигурена от СМДЛ КАНДИЛАРОВ ООД, ЕИК: 130268418 (СМДЛ Кандиларов).
Изследване на цитонамазка - за ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката
Топ цена: 1340лв Грабни ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Виж адресите и в другите градове
Отзиви от клиенти (1435)
Чудесно мина в княжевската лаборатория, жената е изключително внимателна. Резултатите за ПКК излизат на същия ден.
Много бързо и безболезнено обслужване!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)