Почеркова експертиза за изследване автентичността на подпис, договор или завещание, от Фондация "Един нов свят"

Почеркова експертиза за изследване автентичността на подпис, договор или завещание

Искате да докажете умишлени изменения, имитация или идентификация на важни за вас документи? Доверете се на експертите от Фондация "Един нов свят"!

Почеркова експертиза за изследване автентичността на подпис, договор или завещание 50 лв вместо 100 лв Грабни
Повече за експертизата
Видове почеркови експертизи
• Умишлени изменения в договор - установяване на умишлени изменения в почерка чрез анализ и изследване на ръкописни текстове и подписи с цел доказване на почеркови изменения, настъпили в следствие на умишлено желание от страна на автора да измени и прикрие собственият си почерков навик (динамичен стереотип) и в последствие да се отрече от авторството си (автоподлог).

• Установяване на имитация на чужд почерк - анализ и изследване за доказване на случаи на наподобяване на чужд почерк, отразен в ръкописни текстове или подписи.

• Идентификация относно авторството на ръкописен текст - прилага се общо установената методика на разделното и сравнително изследване между предоставен в оригинал или под формата на копие текст-обект и сравнителен почерков образец (образци) от лицето/лицата предполагаеми автори.

• Идентификация относно авторството на подписи по методиката на разделното и сравнително изследване между представен в оригинал или под формата на копие документ, съдържащ подписът или групата подписи-обекти на изследването и сравнителен материал от лицето /лицата/ предполагаеми автори.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 15 Септември до 29 Октомври 2021г.
  • С предварителна уговорка за среща на: 088 57* **** (покажи).
  • Експертизата се осъществява от сертифициран за целта специалист: Таня Димитрова. Сертификатите, удостоверяващи правомощията ѝ, са приложени в Галерия.
  • Експертизата е извънсъдебна (частна). Тя е за лично ползване. С нея се установява авторството на ръкописен текс или подпис, установяват се умишлени изменения или имитации на чужд почерк.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Фондация "Един нов свят"

Уважението към човешкото достойнство на целевите групи и зачитането на личността е заложено в Етичния кодекс на Фондацията. При осъществяване на програмите няма пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, цвят на кожата, етническа принадлежност, гражданство, политически или други убеждения, религия или вяра, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение или произход, членуване в синдикални или други обществени организации и движения и др.

Офертата е осигурена от ФОНДАЦИЯ ЕДИН НОВ СВЯТ, ЕИК: 206247397 (Фондация "Един нов свят").
Почеркова експертиза за изследване автентичността на подпис, договор или завещание
Цена: 50 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
100 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
50 ЛВ
Офертата изтича след:
21:27:02

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Зайчар 159 088 57* **** (покажи) www.onenewworld.net Понеделник - Неделя: 08:00 - 20:00ч.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)