Sybina 5
Чисто е , приветлив персонал и вкусна храна.
Любезен персонал , вкусна храна !
Материалната база е много добра, стаите са големи и чисти, персонала е много любезен,но кухнята е под всякаква критика. Може би защото е в края на сезона,нооо... В първия ден на нашият престой имаше бисквитена торта, на която не мога да опиша вкуса. След 2 дни продължаваха да я предлагат. Едната вечер имаше печена наденица,на следващия ден тя беше сготвена с бял боб. Имаше нарязана диня,но тя беше мека,и още доста други подобни.. Не бих посетила повторно този хотел.
Много добра локация. Стаите бяха чисти. След третата нощувка смениха спалното бельо. Водата в басейна беше чиста, а шезлонгите бяха напълно достатъчно. Храната също, но според мен има какво да се желае, относно вкуса. Имахме малък проблем при настаняването, а в последствие и с бойлера, но всичко много бързо остана в миналото, благодарение на любезните рецепционистки. Дори ни компенсираха, за леките неудобства, с едно страхотно преживяване. Благодарим!
Не вкусна и много еднообразна храна.
Много добра локация и прилична храна. Добро обслужване и отношение, чисти стаи. Паркоместата се броят на пръсти. Трябваше да платим общинско място по 10 лв на вечер, които също не са много пред хотела.
Не коректни, плащам едно а в хотела ми искат друго,попълвам си тяхната графа,казват ми цена,плащам,в хотела друго
Polina 4
Обслужването беше много добро, стаята също, единствено храната не мии хареса-нито вечерята нито закуската-със сигурност има какво да се желае !!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)