Цветелина

 
5
Цветелина написа ревю за Хотел Aqua Viva SPA
Изключително доволни сме от гостоприемството и условията на хотела! Заслужени четири звезди! Местонахождението му е в близост до центъра и същевременно на много спокойно и приятно място. Храната беше много вкусна, а персонала усмихнат и любезен. Спа центъра е много добре поддържан и предлага различни масажи и процедури, които спомагат не само да изкарате приятно, но и полезно! С удоволствие ще посетим отново! Благодаря ви, Аква Вива!
 
Цветелина получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Цветелина получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Цветелина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за През Септември на остров Тасос! 2 или 3 нощувки за двама или трима в Лименас!
5
Цветелина написа ревю за Комеди Клуб София
Чудесно изкарване на вечерта! Комедиантите са добри, а Петя ни разсмя до сълзи. Салонът на Христо Белчев е малък, но уюутен. Единственото ме озадъчи, че две питиета струваха два пъти цената на билетите. Трудът на артистите ми се струва подценен а цената на алкохола доста завишена.
 
Цветелина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Adi`s Beauty & SPA, защото е лоялен клиент.
 
Цветелина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Цветелина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Цветелина написа ревю за Ресторант Bodega
Чудесно място за среща с приятели или личен празник! Бюфетът е богато зареден за всички вкусове и допадна много на цялата компания. Алкохолното меню е скъпичко, но добре подбрано. Живата музика е добре подбрана и създава приятен фон. Посещаваме го вече 3 пъти и ще продължим с удоволствие.
5
Цветелина написа ревю за Джорджо Джани
Два пъти купувах от тортите и останах много доволна. Гостите ми много ги харесаха и това ме зарадва допълнително. Едната беше палачинкова с ванилов крем и боровинки, а другата която специално на мен много ми хареса беше Тофифи. Със сигурност ще се възползвам от вкусните Ви предложения отново!
 
Цветелина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Шоколадова или боровинкова торта от палачинки!
 
Цветелина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Театър 199, защото е лоялен клиент.
 
Цветелина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Натур Хаус, защото е лоялен клиент.
2
Цветелина написа ревю за Ресторант Aglea
Атмосферата е много приятна, но храната беше ужасна. Салатата беше с изгнили листа маруля, сиренето беше символично и по-добре да го нямаше, а рибата беше препържена, вероятно защото шарана миришеше много. Единственото вкусно бяха мидите.Няма се върнем там. Всичките звезди са за обстановката.
4
Цветелина написа ревю за Fresh Bar Kitchen
Чудесна храна и добро обслужване за хапване на бързо . Порциите бяха по- големи от показаните на снимките и беше вкусно. Ще дойдем пак.
5
Цветелина написа ревю за Хотел Golden Place
Прекрасно обслужване и хубава храна. Стаята беше прекрасна, с изглед към морето и басейна. Хигиената беше на ниво. Много ни хареса и ще дойдем отново!
 
Цветелина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)