Валерия

 
5
Валерия написа ревю за Хотел Александър - Златоград
Всичко беше,както е в офертата - от настаняването,СПА центъра до изхранването.Чистотата е на високо ниво,стаите са големи и комфортни,а храната е изключително вкусна.Отношението на персонала любезно.Градът е един оазис на история,културно наследство,природа,спокойствие и свежест!
5
Валерия написа ревю за Семеен хотел Далиa
Всичко отговаряше на нашето търсене - спокойствие,уют,топло отношение,вкусна храна,съобразена с личните ни предпочитания,добре поддържано СПА,басейн с топла минерална вода и чист въздух.
 
Валерия получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Валерия написа ревю за Балнео хотел Маркони
Всичко беше перфектно - от посрещането на рецепция,хигиена в стаята,отношение на обслужващия персонал,условията в СПА зоната и качеството на храната.
Валерия написа ревю за Хотел Golden Place
Много уютен,близо до плажа и на тихо място хотел.Отзивчив,внимателен и бърз персонал.Хигиена и храна - на ниво.
5
Валерия написа ревю за Комплекс Родопа
Много добри условия в хотела,много отзивчиво отношение на персонала,добро обслужване в ресторанта и вкусна храна,СПА център на ниво.
 
Валерия получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Валерия получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Валерия написа ревю за Хотел Армира
Всичко отговаряше точно на описаното в офертата. Отношението и обслужването от страна на персонала беше перфектно. Храната беше вкусна и разнообразна. С изключение на моментни шумове от съседните и горните стаи, неработеща сауна в един от дните, прекарахме една релаксираща краткотрайна почивка сред чудесната природа.
5
Валерия написа ревю за SPA комплекс Беркут
Условията в хотела и СПА центъра са прекрасни. Персоналът е много внимателен, отзивчив и дава изчерпателна информация по всеки зададен въпрос.
 
Валерия получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Валерия получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)