maximx

 
5
maximx написа ревю за SPA клуб Бор
Прекрасна организация и служители. Прекрасно отношение. Всичко е на високо ниво. Хората явно знаят как правилно се прави бизнес.
5
maximx написа ревю за Oak Residence Hotel & Relax
Отлично. Прекрасна храна и стаите са готини и добре оборудвани.
5
maximx написа ревю за Хотел Гранд Рояле
Отлично място за отдих. Страхотно обслужване. Няма да съжалявате.
 
maximx получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
maximx написа ревю за ТО Поход
Тази тур агенция се оказа много некоректна. Купих 4-ри ваучера, след което ми се обадиха, че се отменя пътуването и ми предложиха да избера нещо друго. Но другите им оферти не ме заинтригуваха и аз поисках да ми върнат парите. След което те ми поискаха да им пратя e-mail, в който да посоча ваучерите и сметката, по която да се преведат пари. Пратих го с необходимата информация и вече стават повече от две седмици ако не се лъжа от 10 Юни откакто си чакам парите. Смятам, че ако решите да пътувате с
5
maximx написа ревю за Селена тур
Турагенцията е добра, а служителите отговорни. Няколко пъти се чухме за информация и потвърждение, което много ме зарадва, тъй като това показва, че държат хората да са добре информирани и одготвени за предстоящо пътуване.
Екскурзоводката се отнесе сериозно към работата си и отговорно следеше всеки да се чувства добре и създаде приятна обстановка. Разбира се винаги има, макар и малко, още какво да се желае.
 
maximx получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Grillo, защото е лоялен клиент.
 
maximx получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
maximx получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Еднодневна екскурзия до Трън и Власинското езеро в Сърбия на 17 Юни!
 
maximx получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Еднодневна екскурзия до Аспровалта на 10 Юни!
5
maximx написа ревю за ComfortDent Dental Clinic
Страхотно обслужване, качествена и внимателна работа. Възпитани и добронамерени. Останах много впечатлен и доволен.
 
maximx получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от ComfortDent, защото е лоялен клиент.