Даяна

 
5
Даяна написа ревю за Хотел Роял
Препоръчвам! Хотела приема свободно домашни любимци и ние с удоволствие се възползвахме.храната беше ок.Стаята беше сравнително добре. В зоната на басейна въздухът беше ужасно тежък,влажен,пълен задух.Но след молба да пуснат вентилажията-въздухът се нормализира.За цената си услугата е 10/10.
4
Даяна написа ревю за Езиков център Скрипта
Утоците са хубаво разпределени в отделни секции,което намирам за най-големия плюс на онлайн курса. Но начина на оценяване с тест и проверка от робот за мен е дразнещ,т.к. доста често се случва в рецензията да пише,че не е написан отговор и затова се отчита като грешен,което обаче не е така.
 
Даяна получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Езиков център Скрипта, защото е лоялен клиент.
 
Даяна получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Даяна получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
1
Даяна написа ревю за Хотел Виталис
Храната беше накацана от мухи, All Invlusiva заради пандемията беше топ столова,редиш се, и най-изненадващото- избираш между 3 неща ! това не е ол инклузив! В банята имаше теч от горната стая.Кафемашината не работеше. не препоръчвам.
 
Даяна получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!