Валентина

 
 
Валентина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Нова година в Балчик! 1, 2 или 3 нощувки All Inclusive и празнична вечеря - на брега на морето!
5
Валентина написа ревю за Учебен Център Асториа Груп
Уроците са представени по разбираем и интересен начин. Още съм в началото и за сега не срещам никакви затруднения, надявам се и за напред да е така. Препоръчвам!
 
Валентина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Асториа Груп, защото е лоялен клиент.
5
Валентина написа ревю за Йовчевата къща***
Децата са много доволни от ваканцията си. Харесва ми, че времето им е изцяло ангажирано със занимания като конна езда, разходки, игри и т.н. Храната също е хубава.
 
Валентина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Йовчевата къща***, защото е лоялен клиент.
 
Валентина получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Валентина написа ревю за Студио Пикасо Стил
Доволна съм, оправда очакванията ми!
 
Валентина получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Валентина написа ревю за Regnum Bansko Ski Hotel & SPA *****
Отличен хотел! Всичко беше на ниво.
 
Валентина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Валентина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Валентина получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
3
Валентина написа ревю за Комплекс Острова
Хубаво място, добра база, любезен персонал, НО не останахме напълно доволни! Ние посетихме хотела през седмицата, когато явно няма много посетители и се пести от всичко! Един човек в ресторанта обслужва всички маси като е и барман и сервитьор, басейнът не беше добре отоплен, храната посредствена!
5
Валентина написа ревю за Студио за красота Еуфория
Доволна съм от услугата. Въпреки че отидох по-рано бях обслужена веднага. Момичето много се постара беше любезна и внимателна.
4
Валентина написа ревю за Хотел Фея***
В целия хотел е много чисто и приятно, ресторантът е много уютен, а обслужването е любезно и отзивчиво. Стаите се почистват редовно и старателно. Посещаваме целогодишно хотела и винаги е тихо, спокойно и приятно. Липсва детска секция на басейна, а това е голямо неудобство за хората с малки деца.
 
Валентина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)