Гича

 
5
Гича написа ревю за Оптика Ефект
Приятна обстановка, симпатични и компетентни професионалисти, обслужване за показ. Продукт невероятен и много полезен. Препоръчвам.
4
Гича написа ревю за Масажно студио Маги
УЮТНО МЯСТО, ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ, РАЗНООБРАЗНИ ОФЕРТИ ЗА ВСЕКИ. ПРЕПОРЪЧВАМ
 
Гича получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Масажно студио Маги, защото е лоялен клиент.
4
Гича написа ревю за Dm Beauty Cosmetics
Салонът е много чист, козметичката много културна и внимателна. Доволна съм от обслужването. Бих отишла отново, препоръчвам.
4
Гича написа ревю за Деа Дент
Приятна обстановка, внимателна зъболекарка, всичко бе ок.
 
Гича получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Гича получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Масажно студио Маги, защото е лоялен клиент.
 
Гича получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за LPG липомасаж - на зона по избор или на цяло тяло!
4
Гича написа ревю за Wellness Studio Figura Spool
Студиото е модерно, уютно, девойката прилежна , възпитана и компетентна, довлна съм от вниманието и процедурите на 3 уреда.
 
Гича получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Wellness Studio Figura Spool, защото е лоялен клиент.
 
Гича получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Еднодневна екскурзия с теснослинейката! Вижте Велинград и Разлог!
 
Гича получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
2
Гича написа ревю за Сръбски ресторант ЗАФО
Картината предложена за ваучера е блестяща и даже с олични отзиви, но на моята компания не и харесаха много неща, например това, че месото бе претоплено, никак не отговаряше на картинката и описанието на вкуса. От сервираното липсваше определено количество до обявеното. съжалявам.
 
Гича получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Сръбски ресторант Зафо, защото е лоялен клиент.
 
Гича получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Гича написа ревю за Dalia Beauty Salon
Козметичния салон е твърде тесен, но в центъра и удобен за всеки, особено през дните на неприятно време.
Козметичката е любезна и културна, предразполага човек да се отпусне и се чувства добре. Много внимателно проведе процедурата. Дали има резултат от козметичната процедура е трудно да се каже.
 
Гича получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Без целулит! LPG липомасаж на зона по избор или на цяло тяло!
3
Гича написа ревю за Глобул Турс
Уважавам и пътувам с фирмата вече 4-ти път, но този път имам забележки. Специално тази екскурзия не е от най-приятните. Много път и малко що да се види. Трябва да се преосмисли, теснолинейката отнеме 3 часа време и всъщност не е толкова атрактивно. Всъщност нищо не успявахме нито да видим, нито да снимаме. В автобуса не се пускаше климатика, само за шофьора и водача.
2
Гича написа ревю за Студио за красота L Style
Салонът е добър, има няколко заградени помещения. Момичетата, по-скоро любезни, отколкото професионалисти. Пресо-апаратът нямаше необходимите приспособления за по-голям размер, а само до ¨L¨. и не е обявено в офертата. Така, че не съм доволна, не бих повторила, даже не довърших процедурите.
 
Гича получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
Покажи още...