Джоана

 
5
Джоана написа ревю за Лазерен център Мелани
Много съм доволна от масажа с вулканични камъни! Жената е старателна и мила, релаксирах си много добре! Препоръчвам с две ръце.
5
Джоана написа ревю за Лазерен център Мелани
Педикюрът е много добър, жената е старателна. Доволна съм, единствено бих препоръчала да ползват ваничка за накисване преди да започне процедурата.
5
Джоана написа ревю за Лазерен център Мелани
Двойният масаж беше супер! И аз и приятелката ми сме доволни, беше пълен релакс с музика, никоя част на тялото не беше претупана, беше изключително приятно. Единствено очаквахме като е двоен да може да си говорим по време на масажа, но имаше перде между нас и всъщност всеки си има свое пространство.
5
Джоана написа ревю за Лазерен център Мелани
Жанета е много старателна и внимателна, доволна съм от почистването на лице. Със сигурност ще посетя отново.
5
Джоана написа ревю за Beauty Salon Desislava
Много съм доволна от кератиновата терапия, ефекта е страхотен, косата е мека и блестяща! Момичето, което извършва процедурата е изключително мило и любезно и си личи че обича работата си! Със сигурност бих посетила отново! Препоръчвам салона!
 
Джоана получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Джоана написа ревю за Beautyland Nailsalon
Доволна съм от ламинирането.Правя си такава процедура за първи път и въпреки че моите мигли се оказаха доста трудно податливи, ефекта е налице и са доста по извити от преди! Жената е внимателна и мила и работи много добре, препоръчвам! Салона също е много чист, добре поддържан и с приятна обстановка
 
Джоана получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
5
Джоана написа ревю за Салон Dream Style
Лилия е страхотен професионалист и невероятен човек! Със сигурност ще посетя пак и я препоръчвам - много съм доволна от почистващата процедура, както и от оформянето на вежди!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)