"Златните хитове №1 на всички времена" - Турнето 2024

В световен план, ретрото се завръща с пълна сила, а сега и в България се ражда нова музикална вълна. Най-популярните български звезди от 80-те години Трамвай 5 се обединяват с младия телевизионен водещ и певец Владислав Славов, за да създадат незабравимо турне.

Това ново сътрудничество обещава да върне на живот духа и енергията на диското епохата с вълнуващи изпълнения и песни, които ще задържат стилистиката и вибрациите на 80-те години. Трамвай 5, Владислав Славов, Маргарита Хранова и Данчо Караджов се подготвят да представят нови диско хитове, които съчетават свежестта на съвременната музика с класическата естетика на ретрото. Освен това, те ще изпълняват и златни евъргрийни, които са станали култови в България и света през това време.

Очаква се, че това турне ще направи света по-цветен и весел. Феновете на диското ще имат възможността да се потопят в магията на танцувалния ритъм и да се насладят на неподражаемата енергия, която само диското може да предложи.

Това е само началото на голямото турне, което обещава да включва и други легенди на българската музика от този период. Феновете ще имат възможността да се срещнат с техните любими изпълнители и да се потопят в носталгичната атмосфера на 80-те години.

Годината на диското започва и се очаква да бъде изпълнена с незабравими музикални моменти и безкрайно забавление. Звездите са готови да ни отведат на пътешествие във времето и да ни напомнят за вълнуващата епоха на диското.

Турнето ще обиколи над 20 града в България.

18 юни
вт, 21:00
Русе
Грабни сега
24 юни
пн, 20:30
Плевен
Грабни сега
03 юли
ср, 21:00
Пловдив
Грабни сега
07 авг
ср, 21:00
Варна
Грабни сега
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)