Концерт на Ian Paice от Deep Purple

Легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо! На концертът ще бъдат представени песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock, някои класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от ранните години от творчеството на WHITESNAKE, заедно с няколко песни от последния албум на
Пърпендикюлър. 

Иън Пейс е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил "Суинг-Рок", правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Мястото на провеждане е избрано специално от мениджмънта на Йън Пейс, с цел едно неповторимо бутиково-интимно преживяване!
Вратите за събитието ще бъдат отворени час по-рано.

28 сеп
чт, 20:00
София
Грабни сега
29 сеп
пт, 19:15
Пловдив
Грабни сега
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)