"Дракула на лед: История за вечната любов"

В края на XIX век младият адвокат Джонатан Харкър и годеницата му Мина планират да се оженят. Въпреки това, поради задълженията си Джонатан трябва да остави любимата си и да отиде в Трансилвания, за да се срещне със странен стар граф, който иска да закупи имот в Лондон... Като герои на романа ще се появят артистите - фигуристи: любимите Мина и Джонатан; младата Луси, която е първата жертва на вампирите; смелият Ван Хелсинг, посветил живота си на борба с тъмните сили; гладни и безмилостни вампири и, разбира се, зловещият граф Дракула.

Артистите на театъра на лед усещат своите роли в невероятна дълбочина и в резултат на това публиката лесно попада в показаната история и усеща чувства като страх, ярост, страст и любов. Шоуто "Дракула на лед" включва акробатични елементи, въздушна гимнастика, жонглиране с огън и много други. Зрителите ще видят мащабни видео инсталации, прекрасни костюми, които ще ги върнат във времето на най-древните вампири. Интерактивни декори, осветление и огледална топка ще залеят цялото пространство със стотици линии бяла светлина, допринасяйки за необичайна тайнствена атмосфера. Мъгла, червен дим, летящи вампири, огън върху лед и изключително трудни елементи на кънки на лед: висока опора, спирали на смъртта, тройни скокове - на всичко това, допълнено с невероятна музика.

Саундтракът на спектакъла е създаден от младия и талантлив композитор от Санкт Петербург Алексей Галински. Алексей беше и съкомпозитор на музиката "Олимпия", специално написана за Олимпийските игри през 2014 г. в Сочи. Той написа цялото музикално съдържание за шоуто "Дракула на лед". Портфолиото му включва и музика за сериали като "Принцеса Анастасия", "Алиса в страната на чудесата", "Лешникотрошачката и повелителят на мрака" и много други.

Професионални кънкьори, забележителни костюми, интерактивни декори, мащабни видео инсталации, специални ефекти, впечатляващо осветление и незабравима музика - всичко това създава спираща дъха атмосфера и разказва историята на първия вампир в човешката история - граф Дракула.

17 фев
сб, 20:00
В. Търново
Грабни сега
18 фев
нд, 20:00
София
Грабни сега
19 фев
пн, 20:00
Пловдив
Грабни сега
20 фев
вт, 20:00
Варна
Грабни сега
21 фев
ср, 20:00
Бургас
Грабни сега
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)