Наеми ябълково дърво за 1 година и получи готовата продуция - в градината на село Бяла Река, край Сухиндол
Топ цена: 29лв Грабни ваучер
49грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
Михаела попита: Преди 4 дни
Какви препарати използвате за обработка на дръвчетата и колко често?

Здравейте, препаратите които използваме са - фунгициди на медна основа основно фунгуран и на сярна основа дитан и производните му, през периода на цъвтеж и завърз използваме щадящи пчелите инсектициди , и поне три пъти ползваме листни торове от лактофол. Има си дневник с вложените препарати , който се съгласува с БАБХ и при реализацията на по-големи количества ябълки всяка партида е придружена със сертификат също от БАБХ. Наши ябълки се използват от доставчици на плодове за училищен плод. Накрадко използваме възможно най леките препарати , с възможно най къси карантинни срокове. Оставам на разположение за въпроси!

Отговор от Наеми дърво преди 2 дни
Ралица попита: Преди 1 месец
Едногодишният договор означава ли, че ще получа реколтата лято-есен 2021 през януари 2022, или че ще получа всъщност реколта лято-есен 2022? Когато говорим за пресен плод, а не преработен.

Здравейте, ако сключите договор през тази година ще получите реколтат през лятото и есента на 2021. Имаме сортове които зреят през юли и ако си изберете тях ще си получите ябълките през юли 2021. Оставам на разположение!
Димитър Петрушев

Отговор от Наеми дърво преди месец
Yoana попита: Преди 2 месеца
По какъв начин изпращате готовата продукция? Кой поема транспортните разходи?

Здравейте, готовата продукция се доставя за наша сметка на територията на страната. Планираме персонална доставка - т.е. да не използваме външни доставчици или куриери, за да гарантираме качествена доставка на пресните плодове! Оставаме на разположение за други въпроси! Благодарим за интереса!

Отговор от Наеми дърво преди 2 месеца