Лазерна епилация на вежди за жени и бакенбарди за мъже за 15лв.
Цена: 15 лв

Не изпускай предложенията на
Charmant Spa&Wellness Center

Запиши се
Регулярна цена:
30 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
15 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 20 пъти за 2 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
Antonia попита: Преди 11 години
Досега винаги са ми казвали козметиците, че не се третира с лазер зоните около очите и следователно вежди не се коригират с лазер, какво е по-различното тук? Безопасно ли е за очите?

:) козметиците не познават всички апарати, а също така е важно как се борави с апаратурата и дали се изпълняват всички изисквания за съответната процедура. Очичките се покриват със специални очила, така че да са открити само веждите. Работната повърхност на апарата е изключително малка и обработва само желаните поленца. Не се работи върху очната ябълка и няма проблем за очите. Енергията на лазера в тази зона е по-слаба от енергията, която се използва например за зона крака. Няма опасност от изгаряне. Не се притеснявайте :) извършваме от години лазерна епилация и знаем резултатите от приложението и трайността на ефекта.

Отговор от Charmant Spa&Wellness Center преди 11 години
Desi попита: Преди 11 години
В тази лазерна епилация може ли да се променят веждите или ще се следва както са си?

Може да се променят, в смисъл могат да се намалят в някои зони. Но ако на определени места не достигат косъмчета, там няма как да променим формата и да добавим липсващите косъмчета :) Там може в последствие да си оформите веждичките с перманентен грим ако считате за необходимо.

Отговор от Charmant Spa&Wellness Center преди 11 години
Марина попита: Преди 11 години
Колко процедури са необходими за трайно оформяне на веждите и колко време трае резултата от една процедура?

Говорим за ТРАЙНА епилация. Необходими са минимум 10 процедури. Индивидуално е за всеки клиент, в зависимист от това колко е окосмяването и с каква скорост растат косъмчетата. Максималният брой процедури за вежди е бил 15 за клиентка. След това веждичките остават трайно хубаво оформени и не растат излишни косъмчета. :)

Отговор от Charmant Spa&Wellness Center преди 11 години
Росица попита: Преди 11 години
Необходимо ли е веждите да бъдат предварително оформени или това може да се извърши на място?

Веждите не трябва да са изскубвани с пинсета. Необходимо е коренчетата да са на мястото си в кожата. Веждичките могат да се оформят и при нас на място. Нанася се гел върху цялата вежда и се обработват косъмчетата, които са излишни. След това излишните косъмчета се махат. В следващите дни новите излишни косъмчета, които поникват пак не трябва да се изскубват, а да се подстригват с ножичка внимателно до следващото посещение при нас, за да запазите коренчетата. Не е трудно. Иска се мало повече търпение в първите процедури :)

Отговор от Charmant Spa&Wellness Center преди 11 години
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)