Обучение по английски, френски, немски, италиански, испански, руски или гръцки език - с 16 или 24 учебни часа
Цена: 60 лв

Не изпускай предложенията на
УЦ Мария Луиза

Запиши се
Регулярна цена:
120 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
60 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 2 пъти за 20 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
Nevena попита: Преди 3 месеца
Здравейте, Вечерни ли ще бъдат часовете за провеждане на занятията, присъствени ли са и как се определя нивото на групата? Предварително благодаря за отговорите :)

Здравейте, благодарим за отправеното запитване! Часовете за провеждане на занятията могат да бъдат вечерни, дневни, както и съботно-неделни в зависимост от предпочитанията. Предлагаме присъствени часове в офис-градината ни при съблюдаване на изискванията за чист въздух, дистанция и спазване на санитарните изисквания. Също така имаме възможност да предложим и он-лайн обучение при интерес. Нивото на всеки участник се определя индивидуално и в зависимост от него се включва в група отговаряща на съответното ниво. За допълнителни въпроси, не се колебайте да ни позвъните на тел. 0894 814305. Надявам се, че Ви бяхме полезни и ще се радваме да се присъедините към нашите часове! Поздрави!

Отговор от УЦ Мария Луиза преди 3 месеца
Петя попита: Преди 3 месеца
Колко ваучера може да закупи един клиент ?

Здравейте, благодарим за направеното запитване! Можете да закупите ваучери както за Вас, така и за Ваш приятел или приятелка, с които бихте искали да посещавате часовете, както и за други Ваши близки - нямаме ограничение за броя на закупени ваучери от един клиент. Ако имате други въпроси, оставаме на разположение! Също така може да се свържете с нас и на тел. 0894814305. С пожелания за слънчев и успешен ден и ще Ви очакваме! Поздрави!

Отговор от УЦ Мария Луиза преди 3 месеца