По-млада и стегната кожа: HIFU лифтинг на цяло лице с 4D SMAS
Цена: 250 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
500 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
250 ЛВ
9грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
liliana попита: Преди 4 месеца
С какво се различава HIFU 4D SMAS от HIFU 7D SMAS?

Съществуват разлики в техническите параметри на всяка хайфу машина и съответно резултатите, които се постигат. За 4D SMAS и 7D ULTRAFORMER III /машините, с които работи ХАЙФУ ЦЕНТЪРА/, основните разлики са:
1. Мощност на машините - 4D SMAS хайфуто е с максимална мощност 2 J, а 7D ULTRAFORMER III е с мощност 3 J.
2. Фокусиране на ултразвука –Ултраформър ІІІ е МИКРОфокусирано хайфу, при него буквално „фунията“ на фокусиране представлява права линия и няма почти никакво разсейване в горните слоеве, което от една страна дава гаранцията от 95% за резултат, а от друга позволява да се работи в деликатните зони /горен клепач/ без да се засягат околните тъкани.
3. Ултраформър ІІІ има и четвърти ПАТЕНТОВАН накрайник за работа вътре в околоочната ябълка и директно върху горен клепач, другите хайфу машини не влизат в зоната, а минават по външната част.
Като изключим горецитираните разлики и при двете машини за цяло лице се използват 3 накрайника с еднакви дълбочини – 4,5; 3,0 и 1,5 мм и еднакви честоти на ултразвука, така че да се обхване цялата дълбочина на кожата на лицето. Целта на всяка хайфу процедура е да се омрежи в дълбочина кожата с точки на коагулация/микроскопични наранявания, от които тръгва регенерационен процес, изцяло нов колагенов синтез и се създава нова кожа/. Точките на коагулация трябва да бъдат плътно подредени на разстояние не повече от 0,5 мм, така че новите колагенови влакна, като зреят да могат да се захванат едно за друго и да образуват „мрежа“. Когато мрежата не е плътна и има „дупки“, т.е. липсват точки на коагулация, резултатът не е много добър. При 4D хайфу-то на ХАЙФУ ЦЕНТЪР с един импулс се правят 4 реда по 17 точки, идеално подредени на необходимото разстояние. Тази мощност на машината дава 85% гаранция за това, че ще има точки на коагулация, т.е. от 68 теоретично възможни точки, практически поне 57 ще се получат. Не е необходимо да се повтаря процедурата, за да се уплътни решетката от точки и за да има резултат. При Ултраформър ІІІ и мощност на машината – 3 J, сигурността, че ще се получи плътно омрежване е 95%, практически няма пропуск в омрежването. В зоните, които могат да се обработват и от двете машини /с изключение на горен, долен клепач и горна устна/, разликата в техническите параметри води до разлика в резултата около 10%. Това е теоретично, реално всеки организъм реагира различно на въздействието /10% разлика в плътността на омрежването не винаги дава съществена разлика или също 10% разлика в резултата/ и е възможно с 4D SMAS хайфуто да се получат прекрасни резултати абсолютно идентични с резултатите от 7D ULTRAFORMER III /поне в общите зони, които се обработват с трите накрайника за лице/.

Отговор от HIFU center преди 4 месеца
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)