Двумесечен онлайн курс за работа с Microsoft Excel, Word или Power Point
Цена: 1290 лв

Не изпускай предложенията на
Учебен център Асториа Груп

Запиши се
Регулярна цена:
210ЛВ
Grabo oтстъпка:
94%
Спестяваш:
197.10ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 205 пъти за 6 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
Станислава попита: Преди 2 месеца
Бих искала да закупя и трите курса. Проблемът е, че работното ми време е до 19 ч. Ще може ли късно вечер да се обучавам? Уикендите ми са свободни.

Здравейте! Онлайн обучението е с продължителност 2 месеца. Още от самото начало Ви предоставяме достъп до целия учебен материал. Обучението не е ангажирано със спазване на точен график. Бихте могли да посещавате платформата винаги когато Ви е удобно от телефон, таблет, лаптоп. Всеки един урок, упражнение, тест, аудио и видео материал могат да се преглеждат неограничен брой пъти в рамките на зададения срок на обучението. В края на обучението или по-рано, в случай, че сте преминали материала, се полага онлайн финален изпит и при достатъчен резултат се издава сертификат. Оставаме на разположение и желаем успешен ден!

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 2 месеца
Iva попита: Преди 4 месеца
Колко време приблизително е продължителността на един урок за Ексел? Искам да си направя сметка дали ще ми стигне времето. Включена ли е работа с формули?

Здравейте. Бихте могли да разгледате детайлно съдържанието на учебния материал на следния линк https://astoria-academy.com/course/kurs-excel-2013/ Успоредно с обучението е желателно да разполагате с инсталирана програма на Вашето устройство, за да можете да практикувате преминатия материал. Оставаме на разположение и желаем успешен ден!

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 4 месеца
Екатерина попита: Преди 4 месеца
Мога ли да закупя и трите курса, като сега да имам достъп да първите два едновременно, а след 2 месеца да получа достъп и до третия?

Здравейте! Да, бихте могли да закупите всички обучения, като следва да имате предвид, че последната дата за стартиране е 16 Август. От тази дата обученията ще се застъпят и ще е необходимо едновременно преминаване. Оставаме на разположение и желаем успешна седмица!

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 4 месеца
Весела попита: Преди 6 месеца
Може ли да изкарам курсовете с версиите на програмите от 2010 или трябва да си инсталирам непременно 2013? Има ли съществени разлики?

Здравейте! Не е задължително инсталината на Вашето устройство програма да е версия 2013, разликите във версиите не са драстични. Разбира се, за да е максимално ползотворно обучението, препоръчаме да разполагате със същата версия - 2013 г. Оставаме на Ваше разположение

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 6 месеца
Виолета попита: Преди 7 месеца
Мога ли да изкарам курса, ако не разполагам с лаптоп или компютър? Имам само смартфон.

Здравейте! Да, платформата е съвместима и можете да преминете обучението през телефон, но е препоръчително успоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разположение и желаем успешна седмица!

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 7 месеца
Деница попита: Преди 7 месеца
Ще ми помогне ли курсът за разпечатване на таблици от Ексел?

Здравейте,
Благодарим за запитването.
Курсът включва много широк диапазон от функционалностите на MS Excel. Форматирането, принтирането /разпечатването/ на таблици са само малка част от всичко, което можете да научите в него.
Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 7 месеца
Антоанета попита: Преди 7 месеца
Може ли да ми кажете какви програми трябва да имам на компютъра за уроците?

Здравейте! Препоръчително е усппоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разоложение

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 7 месеца
елеонора попита: Преди 8 месеца
Сега имам Уърд 10, но срещам големи затруднения с менюто, (доста различно от предишните) , защото не владея английски. Предлаганият курс помага ли в това отношение?

Здравейте! Можем да помогнем със смяна на езика на Вашата инсталирана програма. Молим да се свържете с Нас, за да Ви ориентираме по-лесно в промяна на настройките.

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 8 месеца
Денка попита: Преди 8 месеца
Защо втори ден не получавам достъп до платформа?

Здравейте,
Благодарим за запитването.
Активирането на профила става предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на Е-mail: info@astoria-academy.com, като посочите номер на ваучер и телефон за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 7 месеца
Красимира попита: Преди 8 месеца
Ако закупя два курса, например: уорд и ексел , за колко време ще имам достъп до тях? Може ли да стартирам първо единия и след като го мина да стартирам втория. Ще получа ли фактура?

Здравейте! Можем да предложим две различни стартови дати, но е необходимо да изберете такива включително до 16.04 (тоест от тази дата до края на обучението курсовете ще са застъпени). Молим при изпращане на информация за закупените обучения към имейл info@astoria-academy.com добавете и данни за фактура. Всяко обучение продължава два месеца. Оставаме на разположение

Отговор от Учебен център Асториа Груп преди 8 месеца