Дневни оферти

Grabo.bg е иновативна онлайн платформа за осигуряване
на голям клиентопоток без реална инвестиция!

Експлозивен интерес

Рекламната ни мрежа от партньорски сайтове достига до над 1.5 милиона български потребители всеки месец.

Всички печелят

За кратко време търговецът си гарантира оборот и бъдещ клиентопоток, носещ потенциал и за допълнителен оборот. Клиентите получават възможността да ползват услуги на преференциални цени.

Прозрачност и отчетност

Grabo.bg Ви осигурява прецизна финансова отчетност, легална законова рамка и бизнес прозрачност.

Нови клиенти

Ексклузивната отстъпка, която предлагате чрез Grabo.bg, е инвестиция в нови клиенти. Използвана като инструмент за промотиране на Вашия бизнес, тя Ви гарантира реални потребители, които ще опитат услугите Ви. И разбира се, ако бъдат удовлетворени, част от тях се превръщат в постоянни клиенти.

Реален оборот

Десетки хиляди потребители ще научат за Вашия бизнес, но Вие заплащате само за онези от тях, които реално се възползват от офертата Ви. Много от клиентите, закупили оферти чрез Grabo.bg, надхвърлят номиналната им стойност още при първото си посещение при Вас. Използваме разнообразен инструментариум, създаващ предпоставки за допълнителен оборот от привлечените чрез платформата клиенти.

Статистически анализ

В реално време, докато тече офертата Ви, получавате статистически анализ, с който лесно можете да измерите ефективността на Вашата кампания. Може да следите в реално време колко продажби имате, какъв е генерираният оборот, както и демографски анализ на аудиторията.

За Grabo.bg в цифри:
500 000+

грабомани от цялата страна следят дневните оферти по e-mail.

350 000+

потребители са фенове на Grabo.bg във Facebook.com

187

пъти средно се закупува всяка промотирана оферта.

174 990 000+

лева приход генерираха партньорите ни чрез рекламата в Grabo.bg.

Често задавани въпроси

Какви са условията за публикуване на оферта?

Необходимо условие е да осигурите на клиентите ексклузивна отстъпка за промотираната услуга.

Поради големия интерес на бизнеси към Grabo.bg, необходимо е първо да попълните заявка за участие, чрез която научаваме повече за Вашия бизнес и идеята Ви за оферта

Важно е да посочите редовните и ексклузивните цени, които желаете да предложите на аудиторията ни.

Как мога да се срещна с търговски представител нa Grabo.bg?

След като изпратите заявка за участие, тя ще бъде разгледана търговския ни отдел. При интерес от наша страна, наш търговски представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.

Kаква е комисионната на Grabo.bg?

Финансовите условия, при които Grabo.bg поддържа търговски взаимоотношения, се формират от множество фактори. От първостепенно значение е атрактивността на офертата, която желаете да предложите. Това включва масовост на услугата, качество на обслужването, голяма ексклузивна отстъпка, потенциал за обслужване на голям брой клиенти, себестойност.

Конкретният размер на комисионната е гъвкав и се уточнява при среща с търговски представител на Grabo.bg, след като изпратите заявка за участие.

Кога и как ще получа приходите от продажбата на ваучери?

След като изтече периода на промотиране на офертата Ви в Grabo.bg, в рамките на следващите 5 работни дни Ви превеждаме акумулирания оборот по банков път.

Каква ще е продължителността на моята оферта в Grabo.bg?

Периодът на промотиране, както и всички други детайли по офертата, се уточняват при среща с търговски представител на Grabo.bg, след подаване на заявка за участие.

Колко време след като пусна заявка ще публикувате офертата ми?

Срокът за публикуване на оферта е субективен - зависи както от конкретиката на офертата, така и от моментната натовареност на планираните ни оферти.

Как ще следя клиентите, закупили офертата ми в Grabo.bg?

При публикуване на вашата оферта в Grabo.bg, получавате достъп до партньорски панел, в който в реално време ще можете да следите детайлни статистики за вашата оферта, както да изтеглите пълен списък на потребителите и издадените ваучери.

Как ще мога да проверявам валидността на ваучерите?

Всеки ваучер съдържа два кода – „Номер на ваучер” и „Секретен код”. Чрез тях можете да проверявате валидността на ваучерите.

Ако разполагате с Интернет, за най-голяма сигурност можете да правите онлайн справка по номерата на ваучерите – чрез системата https://grabo.bg/check

Ако нямате възможност за справка по интернет, можете да проверявате ръчно в списъка с ваучери, свален от партньорския панел.

Koй подготвя офертата и колко ще ми струва?

Grabo.bg разполага с екип от копирайтъри и дизайнери, които оформят вашата оферта във вида, в който ще бъде рекламирана, за максимална атрактивност и продаваемост. Нужно е само да предоставите текст, описващ вашата услуга, както и снимков материал.

Публикуването на оферта в Grabo.bg е безплатно. Grabo.bg получава комисионна само при наличието на продажби по публикуваната оферта.

Как да пусна оферта в Grabo.bg?

1
Изпращате заявка за участие От заявката научаваме повече за Вашия бизнес и за идеята Ви за промо оферта.
Пусни заявка за участие
2
Преглед на Вашата заявка Търговският ни екип ще прегледа Вашето предложение и ще Ви отговори по e-mail до 5 раб. дни.
3
Среща с търговски представител При интерес от наша страна, търговски представител ще се свърже с Вас за уточняване на всички детайли.
4
Публикуване на Вашата оферта Веднага виждате резултатите от партньоството с Grabo.bg.
Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Спечели ги за своя бизнес! Разбери още
За уебмастери Печелете от офертите в Grabo.bg с реклама през вашия сайт! Включи се
Мобилен сайт Свали Grabo приложение за: Android iPhone Huawei
или отвори grabo.bg
Grabo.bg TV реклами