Tanq

 
5
Tanq написа ревю за Хотел Борика****
Страхотен хотел,чудесна локация .Има забележки, но за тази цена за нощувка, може дори да не се комемтират. Само от към храна ще е хубаво да направят някакви подобрения .
5
Tanq написа ревю за Хотел Свети Никола
Страхотен хотел и прекрасен и любезен персонал. Посрещнаха ни усмихнати .Обслужването беше на ниво и храната много вкусна .С удоволствие ще посетя това място отново .
4
Tanq написа ревю за Хотел Елени Палас
Обслужването беше чудесно. Като препоръка по- добри условия в стаята. Леглата бяха два матрак един върху друг. Беше много неудобно. Водата в басейна беше студена.
 
Tanq получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
2
Tanq написа ревю за Хотел Дъбраш
Тихо, спокойно и прекрасно място с невероятна гледка Хотела е добър, но има много какво да се желае откъм чистота. Персонала е любезен, приветлив но качеството на обслужване е ниско. Сутрин до 8:30 в хотела няма никакъв персонал. Няма към кого да се обърнеш ако желаеш нещо или искаш да попиташ. Менюто по ваучер не е разнообразно. Бих се върнала само заради гледката и нищо друго.
 
Tanq получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Масажно студио Релакс, защото е лоялен клиент.
 
Tanq получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Tanq получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Радиоуправляем джип или спортна кола с функции!
 
Tanq получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)