ванина

от София
 
ванина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гледайте авторския спектакъл на Ованес Торосян "Февруари" - на 26 Май!
 
ванина получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
ванина получава значка Grabo експерт, защото остави третото си мнение за посетен от него обект с Grabo ваучер или клубна карта.
4
ванина написа ревю за Global Tour
Грабо ми изпращат покани за отзиви за още неизползвани услуги.При съобщение от моя страна за проблем ми отговарят ,че не могат да премахнат напълно отзива ми,които въобще не се отнася за тази услуга.Този отзив не се отнася за тази екскурзия.
3
ванина написа ревю за Запрянов Травел
Договор със Запрянов травел,качени в рейс на Мери турс-без прудпреждение и уведомяване.Време в Букурещ -ограничено.Време в Музей на селото-ограничено,плащаш вход ,но не разглеждаш качествено.Хотел в Синая-стая на партер,над кухнята,миризми от кухнята и липса на балкон,гледка.Време за разглеждане на Синая-нулево.45 минути разглеждане на замъка Пелеш.Ограничено време и в Бран,и в Брашов.Тичане ,все едно си на състезание.Екскурзовод Богдана-не приема никакви предложения от туристите.
 
ванина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
ванина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Fresh Bar Kitchen, защото е лоялен клиент.
 
ванина получава значка Дегустатор, защото остави първото си мнение за посетен от него обект с Grabo ваучер или клубна карта.
3
ванина написа ревю за Spaghetti Company
Оценката е за ресторант Спагети компани в МОЛ Сердика.Нелюбезен персонал,липса на супи за вечеря,въпреки наличието им в менюто,не особено качествена храна.
 
ванина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
ванина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Театър 199, защото е лоялен клиент.
 
ванина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за "Записки на един луд" по Гогол и режисура на Ованес Торосян - на 12 Април!
 
ванина получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
ванина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
ванина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Lucky Holiday, защото е лоялен клиент.
 
ванина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
ванина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
ванина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Запрянов Травел, защото е лоялен клиент.
 
ванина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...