Васил

 
2
Васил написа ревю за Запрянов Травел
Отмениха екскурзията до Истанбул два дни преди да се състои. Виждам и други ревюта със същия проблем. Явно не е изолиран случай, така че имайте едно наум, че екскурзията ви може и да не се състои!
Не ни предложиха никаква компенсация за причиненото разочарование.
Давам 2 звезди единствено, защото възстановиха платената сума бързо и без да правят излишни проблеми.
5
Васил написа ревю за Фотостудио Фамилия, град Варна
Страхотно отношение и много хубави кадри! Препоръчвам с две ръце!
 
Васил получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Васил написа ревю за Prestige Hotel & Aquapark
Доволни сме почти от всичко. Аниматорите са много добри и забавни. Храната е вкусна макар и малко еднообразна. Забележка имаме към хигиената в самия комплекс.
3
Васил написа ревю за Casa Felice - Роза
Мидите бяха много вкусни, но сафридът имаше вкус на стара риба. Не беше вкусен. Открих и метална пластинка при мидите вероятно останала от четкането им с метална четка. Обслужването и интериорът са на ниво затова давам три звезди.
3
Васил написа ревю за Семеен хотел Бела***
Хотелът е приятен. Стаите са големи и уютни. Персоналът беше учтив. Давам три звезди, защото част от хляба на закуската беше мухлясал и тоалетната седалка имаше урина, когато пристигнахме.
 
Васил получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Васил получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Дентална медицина Русеви, защото е лоялен клиент.
5
Васил написа ревю за Casa Felice Beach
Мидите бяха много вкусни, а обстановката и обслужването чудесни.
4
Васил написа ревю за Костадиновите къщи
Храната беше много вкусна и повечето неща бяха домашно приготвени. Водата в басейна беше топла и като цяло спа центърът е добър. Забележки имаме само към банята и миризмата на мухъл на една от възглавниците. За парите офертата определено е добра.
3
Васил написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Масажът беше много добър. Храната също беше вкусна с изключение на шишчетата, които бяха сухи и безвкусни и на студените панирани сиренца. Към спа центъра имам следните забележки: голямото джакузи беше студено и цял ден не се ползваше, турската баня също не беше достатъчно топла както и лакониума (миришеше неприятно). Басейнът беше супер. Водата топла и чиста.
 
Васил получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Васил получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Beauty & SPA Musitta, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)