Ваня

 
1
Ваня написа ревю за Artvent
Много слабо представление,не бих препоръчала на никой. Слаба актьрска игра на Стефания Колева и някак нахвърлен сюжет. Като цяло представлението не си струва
 
Ваня получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
2
Ваня написа ревю за Хотел Аква Бургас
Масажистката беше крайно нелюбезна вече за втори път. Преди това реших,че просто не е в настроение,но явно маниера й на обслужване е такъв. Злобна и неприятна жена,която е готова да те сдъвче за всичко. Съкрати масажа,който вместо класически масаж на цяло тяло беше масаж на тяло до кръста. Не бих повторила.Саунатите са ок,джакузито не беше чистено отдавна.
5
Ваня написа ревю за Маникюрист Юлиана Вълева
Тръгнах си със страхотен маникюр! Много добро обслужване,момичето работи изключително професионално! И въпреки че закъснях се съгласи да ме вземе и не ме претупа!
 
Ваня получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Останах много доволна. Много мило момиче,работи с желание и отношение към клиента. В същото време ненатрапчива и без излишно фамилиарчене към клиента,което в повечето салони е факт.Ще посетя със сигурност отново.В педикюра е включен масаж на ходилата и усещането е за пълна релаксация!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)