Simona

 
2
Simona написа ревю за Хотел Антик***
Предлагат се фиксирани ястия, приготвени с ниско качествени продукти. Басейнът е топъл, но джакузитата са доста мръсни.
5
Simona написа ревю за Козметично студио Gallen
Много ми хареса масажа, определено си релаксирах, отпочинах и не ми се тръгваше. Беше топло, леко затъмнено и звучеше тиха приятна музика. Веднага след това закупих ваучери и за мои роднини. Благодаря, със сигурност ще отида пак.
 
Simona получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Simona получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Simona получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
1
Simona написа ревю за Студио за красота Париж
Преди една седмица се възползвах от ваучер за 3Д мигли, момичето беше учтиво, но не съм доволна от резултата. Професионалистите слагат мисли за 1ч, а тя ме направи за 45 минути. Съжалих, няма да повторя. Миглите не бяха сложени добре, тръгнаха да падат, боляха ме очите. Моите мигли също паднаха
5
Simona написа ревю за Хотел Селект****
Чисти стаи, всеки ден се сменят кърпи и халати, топло и уютно. Ние бяхме настанени в доста просторна стая. Храната беше вкусна и имаше избор. винаги се зареждаше при липса на нещо. Басейнът беше голям и топъл. Масажът много ни хареса. Целият персонал беше любезен. Бяхме закупили ваучери за два дни , но решихме да си удължим престоя с още една нощувка. Прекарахме си чудесно. Хотелът беше пълен с възрастни хора и млади семейства. Бихме го посетили отново!
 
Simona получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)