Нова година край Пловдив: Празнична вечеря с богато меню, напитки, DJ и томбола, от Парк-хотел Клементина, с. Труд
Посрещни Нова година в Парк-хотел Клементина - лукс сред природата!
| Новогодишен куверт за празнична вечеря на 31 Декември | 240.00 лв/122.71 € | Грабни |
• Асорти - млечна, руска, домат и краставица;
• Балканска - домат, краставица, печена чушка и запечено сирене;
• Капрезе - домати, моцарела и босилек.
Предястие по избор:
• Пълнена гъба с моцарела и бекон;
• Топени сиренца с боровинки;
• Камембер с мед и орехи.
Основно ястие по избор:
• Пилешки руладин със сос "Клементина" (бекон, топено сирене, кисели краставички);
• Джоланче върху канапе от кореноплодни с бртeн джус;
• Капама по трудски с три вида месо.
Следястия:
• Сухи мезета (50гр);
• Ядки (50гр);
• Новогодишна баница с късмети;
• Баклава;
• Плодове.
Напитки:
• 1 минерална вода "Михалково";
• 125мл шампанско;
• 100мл алкохол по избор - водка, ракия или уиски.
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: 31 Декември 2025 (Сряда).
- С предварителна резервация до 29 Декември: 088 59* **** (покажи), 088 59* **** (покажи) (09:00 - 17:00ч).
- Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер при настаняване.
- Офертата важи за консумация на място в заведението - след 20:00ч на 31 Декември.
- Един ваучер е за един човек.
- Деца ще бъдат посрещани на свободна консумация.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Парк-хотел Клементина
Клементина - лукс сред природата
До неотдавна разбирането за лукс при храната се подчиняваше на общите дефиниции, валидни за всички луксозни стоки: оскъдност, изключителност, церемониалност. Или казано иначе, лукс е да имаш възможността да посетиш много скъп ресторант, където да се отдадеш на впечатляващо вкусни ястия с редки, понякога екзотични продукти като хайвер от белуга, фоа гра, омар, бял трюфел или Wagyu стек, майсторски приготвени от топ готвач и поднесени по начин, който ви кара да се чувствате като кралска особа.
Модерният лукс обаче има други ценности, които Ние от Климентина съчетаваме. Той е в местните, автентични храни; в устойчивото отглеждане и приготвяне; в осъзнаването на факта, че нуждите ни са пряко свързани със сезонните дадености на природата.
Така - Ние смятаме, да променим сцената. Не е от първостепенно значение дали сте в аскетична постройка в града или в разкошно имение насред гората, дали домакините ви са голям професионален екип или семейна двойка. По-важно е в чинията да има зеленчуци от органичната градина, сирене от малък местен фермер и естествено ферментирали продукти, приготвени на място. А също да знаете откъде идва всяка съставка, кой и как я е приготвил.
И ако има място, където това отношение към храната е повече норма, отколкото изключение, то това е Парк - Хотел Климентина, където гастрономията на Царска България е обединена от общото разбиране за автентичност. Наистина впечатляващ обаче е фактът, че устойчивата кулинарна формула "от фермата до чинията" може да е норма не само за луксозните градски гурме ресторанти! Регионът е прочут с уникалното вино и храна, които хората посещават за природен и кулинарен туризъм.
Още за разграбване:
Молба за напускане
Молба за напускане
Лебедово езеро
Лебедово езеро
Запознай ме с вашите
Запознай ме с вашите
Здрава Каменова
Здрава Каменова
-35%
Коледна фотосесия
-35%
Коледна фотосесия
Асен Блатечки
Асен Блатечки
Рачков и жените
Рачков и жените
Премахни от приятели
Премахни от приятели
Още оферти от Парк-хотел Клементина
-8%
120.00 лв / 61.36 €