Надежда

 
4
Надежда написа ревю за Уеб Солюшънс
Доставката беще навременна и точна. За продукта (змийско масло) все още нищо не мога да кажа.
 
Надежда получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Спектакълът "Шведска защита" на 19 Ноември!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гледайте Калин Врачански в криминалната комедия "Испанска афера" на 13 Ноември!
 
Надежда получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Театър 199, защото е лоялен клиент.
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Постановката "Антихрист" на 11 Декември!
 
Надежда получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Театър 199, защото е лоялен клиент.
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Представлението "Вестникар ли" по Иван Вазов - на 3 Декември!
5
Надежда написа ревю за Go to Burgas
Бургаското пристанище е впетляващо модернизрано. Корабчето е чудесно, ново, чисто, модерно. Островът е малък, но романтичен, с интересна история. Заслужава си да се преживее.
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 4 вкусни пици по избор!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Влади Въргала и Елен Колева в комедията "Скъпо съкровище" - на 6 Февруари!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за До края на Януари край Жеравна и Котел! Нощувка със закуска!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Релакс в сърцето на Странджа! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, плюс SPA, в с. Младежко!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Романтична почивка в Родопите! Нощувка със закуска и вечеря за двама, в с. Кирково!
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за През Юни в Златни пясъци! Нощувка със закуска, плюс SPA!
 
Надежда получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Парк-хотел Орлов камък***, защото е лоялен клиент.
 
Надежда получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Релакс в Копривщица! Нощувка със закуска за двама!
 
Надежда получава значка Ранно пиле, рано пее, защото си грабна ваучер по първи петли!
1
Надежда написа ревю за Тринити Резидънс
Ваучера беше за апартамент, но ни настаниха в стая без балкон.Поискахме да ни преместят в стая с балкон, но ни казаха, че нямало свободни,а бяхме направили резервация още в началото на август.Поискаха да платим 6лв за закуска, въпреки че във ваучера пише 3лв за закуска.Казаха,че това е цена за деца!
 
Надежда получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Комплекс Манастира, защото е лоялен клиент.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)