Румен

 
 
Румен получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ранни записвания за лятна почивка в Албания! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт!
 
Румен получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Румен получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Nicky M, защото е лоялен клиент.
 
Румен получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Екскурзия до Будва и Дубровник през Септември! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт!
4
Румен написа ревю за Хотел Сезони***
Изключително любезни и внимателни собственици и мил обслужващ персонал.Постараха се да бъдем обгрижвани и удостоени с внимание по време на целият ни престой.Стаята беше чиста просторна със всичко необходимо и локално парно.Невероятен изглед към яз.Батак.Храната беше приготвена от пря сно месо вкусна и свежа салата пресна и напълно достатъчна а десерта чудесен.Закуската е богата разнообразна и предостатъчно.Благодарим на целия екип на хотела с удоволствие бихме ги посетили отново.
 
Румен получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
 
Румен получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Клуб Свободен полет, защото е лоялен клиент.
2
Румен написа ревю за Глобул Турс
Разочаровани сме от екскурзията до Бела Паланка.Липсваше водач от фирмата а наетата от външна фирма екскурзоводка се постара много да ни залее с информация за да компенсира тоталното и непознаване на местата за посещение и спиране на автобуса.Сменен бе и манастира за посещение заложен в програмата .
 
Румен получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Thermalexpansion, защото е лоялен клиент.
 
Румен получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Джет под наем за 15 или 30 минути край Искърското дефиле, плюс HD заснемане!
5
Румен написа ревю за Запрянов Травел
Последното ни пътуване с фирмата беше миналата 2017г. до Черна Гора и Дубровник.Прекрасни условия за спане и хранене,професионални водачи на автобуса и невероятна екскурзоводка Соня която се раздаде за групата и прояви гъвкавост и съобразителност за да изпълни цялата програма.С удоволствие продължаваме и тази година с тях на Венеция и на Турция още в началото на годината.
 
Румен получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Румен получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Запрянов Травел, защото е лоялен клиент.
3
Румен написа ревю за Гранд Хотел Банско****
 
Румен получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за "Догодина по същото време" на 7.03, на сцената на Салон "Сълза и смях"!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)