Радина

от Варна  
5
Радина написа ревю за Рубина Травел
Страхотни места посетихме! Възхитени сме и от хотела, в който бяхме настанени - чист, на страхотна локация и приказна гледка! Пътуването беше приятно и спокойно благодарение на шофьора. Екскурзоводът беше изчерпателен и ясен. Информацията беше интересно поднесена. С удоволствие бихме използвали услугите на фирмата отново. Благодаря Ви!
 
Радина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Радина написа ревю за Travelia
Изключително приятно беше преживяването ни в Букурещ. Екскурзоводката и шофьорът бяха много любезни и чудесно си свършиха работата. Хотелът беше много хубав, организацията, пътуването - всичко! Благодарим за приятните емоции. С удоволствие ще се възползваме отново от Вашите услуги.
5
Радина написа ревю за Artvent
Страхотен концерт!
5
Радина написа ревю за Хотел Винярдс
Чудесно място - спокойно, поддържано и много красиво. Има прекрасен паркинг с охрана, вкусна храна, басейни, чисти и просторни стаи. Единственото, което мисля , че липсва е един магазин.
5
Радина написа ревю за Хотел Райска градина 5*
Любимо място за почивка, което има всичко необходимо - чудесен паркинг, магазин, бар, ресторанти и не на последна място охраняем плаж. Обслужването е чудесно! Стаите са чисти и поддържани. Ще посетим отново! :)
5
Радина написа ревю за Antika museums
Музейната изложба беше много интересна! Благодарим и за чудесната беседа, която получихме!
 
Радина получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Радина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Аuto in Аssistance, защото е лоялен клиент.
 
Радина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Радина написа ревю за Хотел Райска градина 5*
Страхотен комплекс! За втора поредна година почивахме там. Любезен персонал, чудесен паркинг, плаж, ресторанти, отношение. Единствено на закуска ще е добре персонала вместо да те оглежда , да се усмихне и да поздрави. Италианският ресторант е с отлично обслужване и храна. Стаята се почистваше всекидневно. Спокойно място, което много харесваме! Благодарим ! Ще го посетим отново!
5
Радина написа ревю за Авиомузей Бургас
Интересно място ! :)
5
Радина написа ревю за Съюз на фелинолозите в България
Страхотна изложба на котенца! Бяха прекрасни!
 
Радина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Радина написа ревю за Хотел Райска градина 5*
Прекрасно място! Стаите са чисти и просторни. Всички са много любезни. Трудно се запазва място за вечеря в ресторантите, но е удобно, че може да си поръчаш и хапнеш в стаята. Храната е вкусна! Магазинът е голям и добре зареден. Плажът е чист, но единственото неприятно е, че се допуска да се резервират шезлонги само с поставяне на хавлия без даже да е платено...С удоволствие ще посетим комплекса отново! Наистина се чувствахме като на райско място! Адмирации!
5
Радина написа ревю за Camel Park Sunny Beach
Изкарахме си страхотно! Камилите са поддържани и свикнали с хората животни. Язденето на камила беше много вълнуващо! Благодарим на момчето, което вадеше снимките. Изпрати ни всички кадри, които бяха заснети. Мястото е чисто и приятно за разходка.Кученцата са прекрасни също.Единствено нямахме беседа.
 
Радина получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Радина написа ревю за Danysgame.com
Изключително бърза реакция. Влагоабсорбаторът беше при мен още на следващия ден. :) За съжаление обаче, стъклата продължават да се запотяват и не намирам разлика..
 
Радина получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
4
Радина написа ревю за Апартаментен комплекс Аквамарин
Хотелът е хубав и спокоен! Плажът е близо и храната е много вкусна. Единствените ни забележки са , че чакахме 2часа за настаняване и че нито веднъж не дойдоха за 4 нощувки да почистят стаята. Организацията може да се подобри, както и да се пусне интернет и в стаите. Иначе всичко останало беше супер! Спокойствие, хубав плаж с шезлонги и чадъри, вкусна храна, големи стаи с климатици и тераси и паркинг, което е много важно. Бихме повторили, защото ни допадна. Забележките ни са по-скоро градивни!:)
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)