Боян

 
 
Боян получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Боян получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Боян получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Боян написа ревю за Кей Джи Моторс
Много съм доволен от извършената услуга! В същият ден, в който закупих ваучера се обадих на посоченият телефон да си запазя час и момчетата веднага ме извикаха в сервиза, за да проверят и заредят климатика. Процедурата отне не повече от половин час. Изключително бързи и точни. Препоръчвам!
5
Боян написа ревю за Автосервиз Арая Ауто
Изключително доволен съм от свършената работа!
Освен бързото и качествено изпълнение на услугата още в началото хората ми предложиха кафе и вода, докато изчакам да сменят гумите, а след това имаше и комплимент за посещението - течност за чистачки. За пръв път ми се случва нещо подобно! Адмирации!
 
Боян получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Боян получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
5
Боян написа ревю за Автосервиз Димaкс Ауто
Препоръчвам! Изключително любезни професионалисти, свършиха си работата бързо и прецизно, нямам забележки - с изключение на това, че трябваше малко да изчакам преди да започнат работа по колата.
4
Боян написа ревю за Автосервиз SV Auto
Доволен съм от услугата и от отношението на служителите. Свършиха си работата перфектно, но давам четири звезди, защото се наложи да доплатя на място, заради допълнителна смяна на вентилите. :)
5
Боян написа ревю за Alexander Оptics
Горещо препоръчвам! Изключително бързо и качествено обслужване на достъпни цени, много любезно отношение от жената. Със сигурност, ако търся очила бих се обърнал отново към тази оптика. :)
 
Боян получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)