Най-новият воден атракцион в България и Европа! 15-минутно екстремно гмуркане с "Акула" в Слънчев бряг

Гмуркал си се неведнъж, а пробвал си да го направиш с акула? The Seabreacher ти представя най-новия воден атракцион - ако миналото лято не си успял да го изпробваш, със сигурност не пропускай сега!

15-минутно екстремно гмуркане с "Акула" (машина за гмуркане) в Слънчев бряг 99 лв вместо 200 лв Грабни

Един ваучер е за 1 човек.

Повече за атракциона:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 1 Май до 12 Септември 2018г.
  • С предварително записване на: 0894 428 568, като посочите номер и секретен код на ваучер.
  • Гмурканията се правят от Понеделник до Неделя, в интервала от 09:00 до 18:00ч.
  • Един ваучер е за един човек - жена, мъж или дете.
  • Атракционът е 100% безопасен.
  • Гмуркането се извършва от един от петте водни пункта в Слънчев бряг: пред Хотел Бургас; пред Хотел Европа; пред Хотел Вианд и хотел Blue Pearl; пред Хотел Нептун; пред Бар Mexo.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от The Seabreacher

"Бляк сий груп ООД е най-голямата и развиваща се фирма в България в сферата на водните спортове и атракциони. Създадена е през 2007г и от тогава развива дейността си на територията на курортен комплекс Слънчев бряг като предоставя услугите си на милионите туристи на именития курорт от цял свят. Целта ни е била винаги да сме в крак със световните тенденции и развитието на водните атракции и спортове като се стараем да предоставяме на клиентите си услуги с най-високо качество.

Именно преследвайки тези наши амбиции през 2015г подписахме договор с американската компания Innespace Production Inc. , които са създатели на най-новият воден атракцион, наречен от самите тях с името -The Seabreacher - което в буквален превод от английски език е комбинация от думите "sea" - "море" и "breacher" - това е глаголът, който описва движението на китовете и делфините докато плуват. Друго значение на думата "breacher" е "нарушител", но тук в никакъв случай не става дума за нарушаване на морските правила и закони, а за нарушаване, разбиване на разбиранията за възможностите на един плавателен съд и това, което човек може да прави с него.

Прочети още
Офертата е осигурена от БЛЯК СИЙ ГРУП ООД, ЕИК: BG201133112, и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 22.03.18 до 25.04.18.
Най-новият воден атракцион в България и Европа! 15-минутно гмуркане с "Акула" в Слънчев бряг
Цена: 99 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
200 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50.5 %
Спестяваш:
101 ЛВ
Офертата изтича след:
00:46:01
16грабнати ваучера
Сподели

Още за разграбване:

Виж всички оферти
Адрес и контакти
Слънчев бряг, пред Хотел Бургас; пред Хотел Европа; пред Хотел Вианд и хотел Blue Pearl; пред Хотел Нептун; пред Бар Mexo 0894 428 568 www.seabreacher.bg По график.