Клуб "Йога и приятели" открива новия си йога оазис, уютно сгушен в сърцето на София. Разполага с две нови прекрасни зали с отлична локация, съвсем близо до метростанция "Сердика", само на 2 минути от ЦУМ. Екипът им се състои от учители с богат опит .. Още...

Клуб "Йога и приятели" открива новия си йога оазис, уютно сгушен в сърцето на София. Разполага с две нови прекрасни зали с отлична локация, съвсем близо до метростанция "Сердика", само на 2 минути от ЦУМ. Екипът им се състои от учители с богат опит и висока квалификация. При тях ще имате възможност да се запознаете с инструменти за подобряване на физическото, умствено и емоционално състояние, за справяне със стреса, и подобряване на общия ви тонус.

Клуб "Йога и приятели" работи за съвременния човек в България. Хората идват при тях, за да повишат работоспособността на своя ум, да повдигнат духа си и да направят тялото си по-красиво и здраво. Клиентите им търсят откъсване от ежедневието поне за момент, напредват с удобно за тях темпо и с помощта на индивидуален учителски подход. И не на последно място - държат методът за постигане на физическо и психическо здраве да е научно доказан и лесно приложим в днешните съвременни условия. На тях Клуб "Йога и приятели" дава възможност за среща и приятелство с хора, които са позитивни и приятелски настроени.

Клуб "Йога и приятели" организира курсове, защото практикуват и вярват в постепенния подход към запознаване и навлизане в практиките на йога за цялостно усъвършенстване и баланс. Организират също така семинари и йога ваканции, изготвят персонални йога програми и провеждат индивидуални занимания. В Клуб "Йога и приятели" се стремят да осигурят комплекс от високо професионално обучение в йога, приятна атмосфера и най-важното им предимство – индивидуално внимание и отношение към всеки курсист.
10% постоянна отстъпка за членове на Grabo Club
Вземи клубна карта и спестявай при всяко посещение. Още...
Условия за ползване на отстъпката:

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Ревюта

Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
Таня е много приятна, мила, усмихната, топла, внимателна към всеки член от групата. Благодарение на нея се запознах със света на йогата, прочетох много литература, посетих лекции и практики на извесни Свамита, запознах се с различни практики за пречистване на духа и тялото. Горещо препоръчвам!!!

Клуб "Йога и приятели"

4.50 2
088 824 6777
Занимания - по график.За записвания - всеки ден от 10ч до 19 ч.
В Grabo Club от 14.09.2012г.
За 3209 дни публикувахме 158009 оферти, които се разграбиха
6 982 655 пъти, спестявайки 142 508 96589 лв на 591 736 грабомани!