Глобул Турс е вашата туристическа агенция. С автобус ще обиколите цяла стара и нова Европа, а с прекрасните самолетни круизи ще видите най-вълшебните места в света. Още...

Глобул Турс е вашата туристическа агенция. С автобус ще обиколите цяла стара и нова Европа, а с прекрасните самолетни круизи ще видите най-вълшебните места в света.
Този обект не участва в Grabo Club!
Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
Прекарахме си един чудесен съботен ден до каньона Матка и Скопие. Благодарим Ви!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Беше много приятна разходка и екскурзоводката беше много внимателна.Ползвах ваучер за еднодневна екскурзия до Пирот,Темски и Суковски манастир на 05.10.2019
Много сме доволни от екскурзията. Екскурзоводката беше много внимателна. Всичко беше точно и коректно.
Нямам никакви забележки към фирмата организирала екскурзията до Истанбул. Добра организация от страна на екскурзоводката, хотелът беше добър. Бих пътувал отново с тях.
Хотелът беше супер, плажовете- с шезлонг срещу консумация без минимална сума.

Не ми хареса, че трябваше да освободим стаите много рано сутринта, и че на идване автобусът директно те стоварва на плажа. Но тези два негатива са за сметка на фактът, че се отива на 2 различни плажа, вместо само на един.
5
Много хубава разходка до Пирот, Ниш и Нишка баня. Екскурзоводът Ива и шофьорът Любо - страхотни! Авобусът беше комфортен!
Благодарим Ви!
5
много сме довлни от обслужването и храната Всичко беше на ниво
На 28.09.2019 г., бях на еднодневна екскурзия до Пирот и Ниш. Изключетелно съм доволна от организацията и от екскурзовода Ива Иванова. С удоволствие ще следя всички оферти предлагани от фирмата и отвово бих пътувала с тях.
Не бихме се върнали в този хотел ! Хотела на отговаря на 5* за които претендира поради редица причини : Чакахме 8 часа за да бъдем настанени . Персонала е изключително груб (ако не получи съответната сума , за да се стимулира ) . Стаите са много малки с много проблеми . И в реновираната сграда има много по голямо разбообразие в ресторанта и самата сграда е доста по-контактна, ако евентуално решат да ви настанят там !!
Хотелите бяха под сякаква критика, никаква организация по време на екскурзията.
Покажи още ревюта

Глобул Турс

4.30 513
02/ 980 69 59; 02/ 981 13 83; 087 851 5301
Понеделник - Петък 10:30 - 17:30;
За 3326 дни публикувахме 168335 оферти, които се разграбиха
7 282 308 пъти, спестявайки 146 132 47006 лв на 612 654 грабомани!