Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
В последно време претупват работата, а и започнаха с “днес няма да стане”... Разочароващо!
Отлично измита кола и вкусна пица.
Доволни сме от измиването на автомобила и от вкусната пица!
5
Отлично обслужване!
Доволна съм много от обслужването на автомивката и от пицата. Колата ми беше измита качествено и експедитивно, а пицата беше вкусна.
Не съм доволна от обслужванто в заведението и от факта, че сервитьорката ми взе 5.50 за една вода и капучино (цената според менюто би трябвало да е 1.79+2.50=4.29)
Използвам услугата от 2 г. и за първи път останах разочарован ! Измиването на автомобила ми продължи около 3 часа. (От 4 кабинки / халета за миене на автомобили работеше само една). Миха го два пъти, като за капак на всичко бяха намокрили седалката ми (бяха пропуснали да затворят предната врата).
Бързо и точно обслужване.
Доволна съм от обслужването, пицата беше много вкусна, персоналът - много любезен! Малка забележка за измиването (не беше добре изплакната колата и след като изсъхна останаха следи). Доскоро!
След обаждане за резервация ни казаха, че не е нужна. След като посетихме адреса ни казаха да чакаме 4 часа и след това ще ни обърнат внимание. Управителя е некултурен и груб човек, който ни обиждаше и викаше. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! Обслужването е под 1* дори!
Отвратително обслужване. 2 часа ми миха колата. Не ходете там. Обслужването в ресторанта към автомивката беше грубо. Като цяло никога небих отишра отново там.
Покажи още ревюта

Bar & Grill Grillo

4.50 1721
0886 629 992
Понеделник - Петък: 15:00 - 23:00 часа; Събота - Неделя: 09:00 - 23:00 часа.
Посетиха ни:
В Grabo Club от 05.09.2012г.