Новини 0
9982
All inclusive в Турция - достъпният лукс Публикувано на 18 Септември 2017 ·
Колкото и да ни се иска, не са чак толкова много местата из света, които успяват да съчетаят в себе си древна история, лукс и модернизъм в едно. Може би една от най-величествените дестинации, намираща се сравнително близо до България – Турция - ви дава възможността да се потопите в духа на Ориента и никога повече да не забравите за него.




Дългите плажове, кристално чистото море, нощният живот, културните забележителности, вкусната храна и изгодните оферти за all inclusive в Турция са само част от безкрайния списък, който би ви накарал да се връщате там винаги.
Курортите в южната ни съседка са много, но сред най-предпочитаните дестинации за all inclusive туризъм са няколко – Кушадасъ, Анталия, Мармарис, Бодрум и Истанбул. Всяка една от тях ще ви впечатли с различно нещо. За едни това ще е нощният живот в Бодрум, който може да предложи почти толкова нощни барове и дискотеки, колкото звезди има в небето над Егейско море. За други пък Анталия ще се окаже любимата локация в Турската ривиера, защото е идеално място за сърфиране. А за любителите на историята древният Истамбул със своите красиви градски забележителности зад всеки ъгъл може да е едно сбъднато желание. Едно обаче остава сигурно – независимо кое кътче успее да спечели вашето внимание, винаги ще откриете изгодни оферти, особено в края на лятото.



Офертите в хотелите, които предлагат all inclusive, са един от най-изгодните начини да се насладите на наистина луксозна и екзотична почивка в Турция, като оставя освен сърцето ви пълно с незабравими емоции, така и портмонето ви.

Предимството на достъпните оферти за Турция, е че в повечето случаи самолетният или автобусният билет са включени в цената на предложения пакет. Това е огромно улеснение, защото няма да ви се налага да пресмятате часове и да следите разписания.

All inclusive пакетите са идеалното решение за всеки, който никога преди не е посещавал Турската ривиера, а иска да опита от всичко, което може да му предложи Ориентът. От различни кулинарни изкушения, през градски находки и културни и исторически забележителности, та чак до морски оазиси и яхтени пристанища. Програмата на офертата дава именно това разнообразие.

Само разходките и обиколките на различни интересни места из Турция, обаче не са достатъчни, особено когато не си сигурен в коя посока да поемеш и кой музей наистина си заслужава да посетиш. Изгодните оферти за all inclusive в Турция предлагат и екскурзовод по време на част от почивката, като опциите могат да бъдат две – организирано посещение на няколко локации или възможност за избор между различни такива.

Когато става въпрос за перлата на Ориента не може да не се спомене божествената храна, която е способна да ни изстреля в небесата...е, може би и захарите в организма ни. Страхотно е, че може да опитате различни традиционни вкусни храни, приготвени с кулинарно майсторство и то не веднъж, а сутрин, обед и вечер. Храната в all inclusive офертите е включена в общата цена, затова няма да ви се налага да се питате „А какво да хапна сега?“ – отговорът е „Каквото пожелаете“.

Красивата природа и древната културата, които може да откриете из цяла Турция не са всичко. Великолепната ориенталска архитектура е също толкова впечатляваща, че да спре дъха ви. Където и да отседнете, ще ви посрещат лукс и удобство, които ще бъдат през цялото време с вас – от настаняването до напускането от хотела. В хотелите ще намерите гостоприемство и комфорт, които ще ви накарат да се почувствате като истински бохеми.

Не на последно място, освен забавленията и красотите, които са ви гарантирани с офертите на различни дестинации из Турция, в пакетите е включена и застраховка. Често тя е забравяна и пропускана при индивидуални и неорганизирани пътувания и макар на пръв поглед да изглежда маловажна и ненужна, застраховката ще ви гарантира едно спокойно и сигурно приключение.



Която и локация из Турската ривера да си набележите, не се притеснявайте че може да пропуснете нещо, което си е заслужавало – all inclusive офертите съчетават най-атрактивното. Вие само не забравяйте паспорта си, за другото вече е помислено.