Опознай София с Grabo.bg

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 5000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7251 търговски обекти 180502 оценки от клиенти 80841 ревюта от клиенти
Най-нови обекти в Grabo Clubвиж всички ››
Най-популярни обекти в Grabo Clubвиж всички ››
LMF SPA fish studio
отзиви от клиенти:
4.8
28 ревюта · 556 фена
11% отстъпка с Grabo Club карта
Масажно студио The S
101
отзиви от клиенти:
4.7
66 ревюта · 1244 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Последни публикациивиж всички ››

STUDIO RELAX

Откога мечтаеш да се избавиш от портокаловата кожа? Радвай се на стройно и красиво тяло със Студио Релакс.
Виж още » 0

Холистичен център здраве " Божествена Светлина "

Анийонният турмалинов биоенергиен медальон GreenWorld (АnionBioEnergy)

Възстановява вашата аура и, като резултат, постепенно ще се отървете от различни заболявания, тъй като в тялото ви нищо друго няма да се намесва, за да се изчисти.

Анийонният биоенергиен медальон GreenWorld (АnionBioEnergy) е произведен по
нова технология и представлява високоенергийна биокерамика. Основният му съставен компонент е прах от природен вулканичен камък, добит от дълбочина 1000 м под морското равнище.
Анийонният биоенергиен медальон GreenWorld излъчва (повече от 92%) дълговълнови инфрачервени
лъчи с дължина 5 - 20 нанометра, които лесно съвпадат с дължината на излъчваните от човешкото тяло вълни 9,8 - 10,4 нанометра. Така, в следствие на получения резонанс, се увеличава нивото на енергия на целия организъм.
Медальонът съдържа повишено количество 68,7% силициев диоксид (SiO2).
Обичайно, вулканичните камъни в природата съдържат само 53% силициев диоксид. Силициевият диоксид играе важна роля в регулирането

на кръвното налягане, в предаване на нервните импулси, при лечение на бактериални инфекции и възстановяване на други жизнено важни функции.

Употреба:

Носи се на верижка или да го носите в джоба си.Скаларната енергия от медальона действа отвън и вътре в тялото. Външно скаларна енергия подобрява биополето на организма. Вътрешно тя работи за улесняване на клетъчната пропускливост и по този начин се подобрява много физиологични функции на клетките в организма.

Здравните ползи от медальона

- Възпаление

- Освобождаване на работните клетки

- Обращение

- Имунната и ендокринната системи

- Способността да унищожи вируси и бактерии

- Клетъчното хранене и детоксикация

- Клетъчна пропускливост

-Увеличаване На енергия

-Помощ За защита на ДНК от увреждане

-Помощ За забавяне процесите на стареене

-Увеличаване На фокус и концентрация

- Био-полето на организма за предотвратяване на електромагнитни вълни, които да засегнат здравето ни

Анийонният биоенергиен медальон също съдържа 26% алуминиев оксид (Al2O3), а
в обикновените вулканични камъни съдържанието е само 16%.
Алуминиевият оксид е основен компонент на белия нефрит, рубина и сапфира. Той е много добър нерадиоактивен проводник на електричество и топлина.
Анийонният биоенергиен медальон GreenWorld излъчва до 5000 отрицателни йони на кубичен сантиметър от вашето тяло. Скаларната енергия на медальона работи и
вътре, и вън от тялото. Вън от тялото скаларната енергия усилива биополето на организма. Вътре в тялото медальонът активизира работата на клетките в организма и по този начин усилва всички физиологични функции.

Направено е заснемане на биополето (аурата) на жена преди носенето на Анийонния биоенергиен медальон и след 20 дневно носене на този медальон. Снимките ясно показват, как аурата е станала по интензивна и равномерна, тоест жизнената енергия на тялото се е увеличила значително.

Можете да се предпазите от вредните лъчения уреди и електрически линии. Така наречените "черни точки" и "енергийни вампири" повече няма да развалят живота ви.
Виж още » 2
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Препоръчвам "От роля в роля" на Николай Урумов. Не знаех какво да очаквам, но определено бях приятно изненадана. Много искрен, забавен и интересен разказ на един страхотен актьор за неговите мремеждия на и извън сцената. Беше страхотно
Club Studio 5 София
Nina
5
Изключително професионално отношение и високо качество на работа! Останах много доволна, миглите стоят прекрасно и естествено. Студиото спечели още един клиент в мое лице, а след рекламата сред приятели и колеги - със сигурност ще има още нови. Успех!
Масажистът се отнесе изключително съвестно и отговорно към проблемите ми, отдели дори повече време от предвиденото. Професионално изпълнение на услугата.
Mitko
5
Благодарности на най-внимателния и чаровен стоматолог Д-р Нели Дилкова за прекрасното отношение и професионализъм. Силно препоръчвам клиниката.
stefan
5
otlichna rabota
La.Di.Ght София
Инициативата да се предложат най-хубавите места в зала България на половин цена е чудесна, за което благодаря на Нов симфоничен оркестър. Така формирате вкус към стойностните произведения на музикалното изкуство. И при следващи концерти цената на билета вече няма да е решаваща. Адмирации!
Определено тук е мястото - изключително професионално отношение!
Виж още коментари
За 1689 дни публикувахме 45092 оферти, които се разграбиха
2 724 972 пъти, спестявайки 66 418 79752 лв на 310 775 грабомани!