Опознай София с Grabo.bg

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 5000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7801 търговски обекти 205418 оценки от клиенти 93632 ревюта от клиенти
Най-нови обекти в Grabo Clubвиж всички ››
Ресторант Mama's Fish & Grill
отзиви от клиенти:
4.3
63 ревюта · 370 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Най-популярни обекти в Grabo Clubвиж всички ››
Студио Ivy Lounge
отзиви от клиенти:
4.9
141 ревюта · 1032 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Център Versus
отзиви от клиенти:
4.9
62 ревюта · 2094 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Последни публикациивиж всички ››

Център за здраве и красота Шърмейн

През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Този апаратен метод се използва от около 15 години, родината му е Франция и в световен мащаб има вече милиони третирани пациенти. Ежедневно стотици жени и мъже се уверяват в неговите предимства.

Принцип на действие
Работната глава на LPG - апарата е снабдена с две задвижващи се една от друга ролки и устройство, създаващо регулиран вакуум между тях. По този начин кожата едновременно се повдига чрез вакуум (подобно на вендуза) и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувствителност на всеки отделен пациент.

Други показания
Важни показания за LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака, особено в края на работния ден, са типичните симптоми на венозна недостатъчност, които се повлияват отлично дори и от единични процедури. LPG - методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати.

Честота и брой на процедурите
Оптимални резултати се постигат с пакет от 12-20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Професионалният подход включва изготвянето на индивидуален терапевтичен план, а също и съвети за диетичен и двигателен режим в зависимост от нуждите на всеки отделен пациент.

Поддържане на резултата след основния пакет процедури
Препоръчват се по 3-4 процедури месечно за поддържане на ефекта, за стегната кожа и профилактика на целулита. Здраве, превенция и красота е философията на LPG - технологията. Тя включва ново мислене, промяна в начина на живот, здравословно хранене, добър тонус и самочувствие.
Виж още » 0
Виж още » 0
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Iliana
5
Невероятно топло и мило отношение към клиента. Висок професионалисъм. Мнгого съм доволна от предложената услуга и ще посетя салона отнова
Ivaylo
4
Лазанята не е лоша, но качеството е ниско.
Pizza Luigi София
Много съм доволна. Очаквам нови ваучери!
Отлично обслужване, отлична храна и прекрасна атмосфера. Един от най-добрите ресторанти в София! :-)
Много приятна стая. Относително сложна и много интресна. Не усетихме кога е минало времето.
Цената е повече от изгодна. Хотелът е много добър, плажът също. Но Караджъ Турс спират на всяка керемидка и пътуването се удължава много, което изнервя. Препоръчвам този хотел, няма да съжалявате
Ива
5
Много хубав концерт в резиденция Бояна! Изключително приятен вариант за подобно преживяване в средата на горещотото лято!
NE E PROFESIONALNO POCHISTWANE ,NO SE POSTARACHOWEKA.
Много съм доволна и от процедурата и от обслужването.
Vanya
5
Приятно място със страхотен персонал. Идеално е за релакс
Виж още коментари
За 1794 дни публикувахме 51106 оферти, които се разграбиха
3 017 347 пъти, спестявайки 73 159 43419 лв на 333 583 грабомани!