Опознай София с Grabo.bg

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 5000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7905 търговски обекти 213342 оценки от клиенти 97774 ревюта от клиенти
Най-нови обекти в Grabo Clubвиж всички ››
SENTO restaurant & more
Все още няма отзиви
10% отстъпка с Grabo Club карта
Ресторант Mama's Fish & Grill
отзиви от клиенти:
4.3
63 ревюта · 371 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Най-популярни обекти в Grabo Clubвиж всички ››
Кабинет за кинезитерапия Ovaya
отзиви от клиенти:
4.9
31 ревюта · 296 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Център Versus
отзиви от клиенти:
4.9
64 ревюта · 2132 фена
10% отстъпка с Grabo Club карта
Последни публикациивиж всички ››

Център за здраве и красота Шърмейн

През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Този апаратен метод се използва от около 15 години, родината му е Франция и в световен мащаб има вече милиони третирани пациенти. Ежедневно стотици жени и мъже се уверяват в неговите предимства.

Принцип на действие
Работната глава на LPG - апарата е снабдена с две задвижващи се една от друга ролки и устройство, създаващо регулиран вакуум между тях. По този начин кожата едновременно се повдига чрез вакуум (подобно на вендуза) и се подлага на енергичен масаж посредством ролките. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувствителност на всеки отделен пациент.

Други показания
Важни показания за LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака, особено в края на работния ден, са типичните симптоми на венозна недостатъчност, които се повлияват отлично дори и от единични процедури. LPG - методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати.

Честота и брой на процедурите
Оптимални резултати се постигат с пакет от 12-20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Професионалният подход включва изготвянето на индивидуален терапевтичен план, а също и съвети за диетичен и двигателен режим в зависимост от нуждите на всеки отделен пациент.

Поддържане на резултата след основния пакет процедури
Препоръчват се по 3-4 процедури месечно за поддържане на ефекта, за стегната кожа и профилактика на целулита. Здраве, превенция и красота е философията на LPG - технологията. Тя включва ново мислене, промяна в начина на живот, здравословно хранене, добър тонус и самочувствие.
Виж още » 1
Виж още » 0
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Останах много доволна и приятно изненадана от професионализма,отношението и резултата.Личи си когато човек работи нещо,което обича.Адмирации!
Не останах доволна от тази йога. Инструкторката има опит и прави нещата в свой ритъм, а не в темпото на начинаещите и много бързаше понякога. Помещението е много малко, а участниците много и няма пространство да се чувстват спокойно присъстващите.
Ани
4
Тортите са много вкусни и пресни, разнообразието като че ли е намаляло обаче. Но това си остава едно от любимите места за нещо сладичко и сладки приказки.
Много съм доволна, стилиста е много внимателен и е професионалист
Много любезни бяха, а изживяването беше готино.
SkyHiker София
Изключително внимателни и вежливи.
OrthoEstet София
Narine
4
Много вкусно, но много малка порция патладжан... Поръчих от меню пица, беше невероятно вкусно. Браво на маестора!
Кортовете на "Мир и Дружба" не са идеални, но за тази цена и на фона на останалите в София които взимат по 10-15 лв, офертата е повече от добра! Препоръчвам на всеки, който иска просто да поиграе без да има големи претенции.
Обслужването и обстановката бяха много добри. Храната беше вкусно приготвена.
Виж още коментари
За 1825 дни публикувахме 52850 оферти, които се разграбиха
3 112 275 пъти, спестявайки 75 376 02555 лв на 341 891 грабомани!