Добрич Онлайн е електронна медия, водещ новинарски сайт в Добрич и региона. Комплексният дневен капацитет е средно около 6000 абсолютно уникални посещения и повече от 24 000 преглеждания на страници. Създаден е в полза на гражданите и бизнеса, заемащ първите позиции в интернет търсачките за информация.

От началото на своето съществуване той проследява събитията от всякакъв характер. Освен като запазена марка в новините, Добрич Онлайн се е наложил и със своите уникални рубрики. Информацията в сайта се обновява непрекъснато, което гарантира неговата посещаемост - от сервизна информация до каталожен справочник.

За да бъдат максимално полезни на посетителите, са обособили няколко зони на благоприятно възприемане на рекламните послания.

Разполагат с пълна гама рекламни атрибути, характерни за една електронна медия, прилагат и иновативни практики с гъвкав индивидуален подход.

Предлагат ви изпитан ефикасен метод за представяне на вашия бизнес пред широка аудитория. Присъствието в страници на медията е строго таргетирано и имиджово, което е реална възможност да достигнете до вашите потенциални клиенти.
Прочети още
Последни промоционални оферти:

Фирмени адреси и телефони

Фенове на Добрич Онлайн
Докладвай нередност
За 2091 дни публикувахме 69215 оферти, които се разграбиха
3 858 219 пъти, спестявайки 90 530 07288 лв на 394 446 грабомани!